Skip to main content

#WW11: Rindu suasana dan kenangan ketika itu


Comments

Fad said…
katne ni? cameron eh..hehe..mata akk ni dah nmpk cameron je..suka giler tmpt tu..nk je gi tiap thn tp hubby bosan dah..oit...mmg kebanyakan yg first time jmp akk kata akk 25 camtu...tu reaksi biasa sejak akk umur 25..msti diorg ingat muda 4 thn camtu..tau x sbb pe?sbb akk cam budak2 lg..ekekeke..umur awk bape?

p/s :pnjgnya komen akk..suka hati je..haha
iPai said…
banyak plak gambar hari ni .. ni kat mana ? wuuuu
aimie amalina said…
wah2..
dmna ni?
UMS ka kaka?
ILA HonEyBuNNy said…
cantiknya...

dekat sabah eh syaza..ila rindu jugak nak pergi sabah lagi...;-)
Fiizya Aurora said…
kat maner ni sutera kasih..salam perkenalan tuk sutera kasih..thanks sudi follow
[sutera kasih] said…
@Fad:
haha takpa kak..kak, ni bukan cameron, ni view di hostel UMS hehe
aahh, tekejut umor akak tuu..babyface kot hihi..umur sy? dh tua kak..tolak 5 tahun dr akak :P
[sutera kasih] said…
@iPai:
hari ni kan wordless wednesday..dpt eskep menaip hihihi :P

ni view dr bilik sy kt hostel UMS..
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
pandainya bdk ni teka hehe
hani apandi said…
ums sabah nak? hee
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
yup ila..hehe
nanti dtg la sabah lg :)
[sutera kasih] said…
@Fiizya Aurora:
view kt hostel hehe
salam kenal jgk :)
you're welcome dear..
Bui Junaidi said…
kacak ada tempat tok aih..
tenang jak hati nangga..
Ezad Skytech said…
bestnya dapat tengok view macam setiap hari..tenang je rasa...^^,
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi:
kacak kan???hehe
rindu tempat ya T__________T
[sutera kasih] said…
@Ezad Skytech:
aahhh..paling best, kalau ada kabus2..perghhh tenang :)
Syuxer said…
bentuk kubah cam diputrajaya dah tuh heheh..:)..besar gak UMS neh
iPai said…
@[sutera kasih]
tak pernah samapi ums lg .. kawan2 kate cantik ..
[sutera kasih] said…
@hani apandi:
aok hani hehe pandey ktk :P
[sutera kasih] said…
@Syuxer:
hehe tu masjid ums :)
[sutera kasih] said…
@iPai:
try la google map, sampaila ipai nnti hihi
Mrs. Farhan said…
wahhh, cantiknya. teringin nak dtg sini. tp jauh. =D
iPai said…
@[sutera kasih]
google map je boleh sampai ?
Walk The Talk said…
Kg CD kan ni? Nampak gambar asrama, saya pun rindo balik campus. Cuti amat-amatla panjangg smpai dah berkulat di rumah :D
[sutera kasih] said…
@Mrs. Farhan:
hehe takpa..Insya'Allah ada rezeki, pegila :)
[sutera kasih] said…
@Walk The Talk:
ehh..cmna tau ni?magic nya hehe
iya betul la tu!! :)

boringkan ddk d rmh..hihi
hostel ke tu?cantik....
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
yup..hostel atas bukit d UMS hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …