Skip to main content

TAHNIAH: Majlis Perkahwinan Noh Hujan & Mizz Nina (Gambar.Video)

(sumber gambar: carian google)
Tahniah kepada vokalis kumpulan Hujan, Noh Salleh dan Mizz Nina yang terkenal dengan lagu 'What you waiting for' kerana sudah sah bergelar suami isteri. Pasangan #NohNina selamat diijabkabulkan pada hari Jumaat jam 9.30 (1 Julai 2011) di kediaman keluarga Nina di Ukay Heights, Ampang. Tahniah sekali lagi, semoga berkekalan dan berbahagia hingga ke syurga. Saya peminat band Hujan dari dulu lagi sebab itu la post entri ucap tahniah even #NohNina tak baca pun hehe go go go power rainjersss (^__^)

Noh Hujan semasa melafazkan akad nikah (sumber gambar: carian Twitter)
Pada majlis itu, pihak lelaki menyerahkan wang hantaran sebanyak RM11,111.11 dan mas kahwin pula sebanyak RM888.88 berserta tujuh dulang hantaran yang terdiri daripada sirih junjung, set barang kemas, iPad 2, cincin dan kek lapis Sarawak. Ia dibalas tujuh dulang hantaran oleh pihak perempuan yang terdiri daripada sirih junjung, sepasang kasut, dompet, sepasang baju bersanding, coklat, “Playbook” dan cincin. -Budiey.com- 
Nak tengok video akad nikah #NohNina? Jom klik SINI

Noh Hujan mengucup dahi Shazrina Azman 
buat pertama kalinya setelah sah bergelar suami isteri
(sumber gambar: carian Twitter)
“Saya berdoa supaya kami kekal selamanya. Selepas ini kami merancang untuk berbulan madu di United Kingdom, Rome dan Maldives selama dua minggu. Percutian ini juga dikira sebagai masa rehat memandangkan jadual kerja kami begitu padat dengan aktiviti seni sebelum majlis ini (nikah),”-Noh Hujan- (budiey.com)
“Kalau nak diikutkan, kami merancang untuk menerima seorang anak selepas dua tahun perkahwinan kami bagi mengukuhkan kerjaya. Tetapi jika rezeki itu datang lebih awal, kami tidak menolak,” -Mizz Nina- (budiey.com)

*KATA HATI: Seronok tengok orang kawen, awak bila lagi?HAHA
 Sekali Lagi, pesanan Mia Sara & Cara semak senaraihitam PTPTN

Comments

Yann Mazian said…
wasehhh.sweet eh gambar sidak..hehehe...
amranaiman said…
hhu alhamdulillah dh kawin.. :)
cik Dil said…
kahwin da pun..tp kad kahwin dorg, sweet giler..

Updated: Sumpah, boleh pengsan 10 hari kalau macam ini
alhamdulillah...
moga kekal semalanye...
ahaaa..selamat sudah mereka nikah :)
happy for them :D
Shawn Razaleigh said…
wahahaha. bestnya kawenn. NOH untunglah dpt nninina
Maii Yusre said…
Tomok pun kawin semalam ken? Hehehee
bunbun said…
woaaaaah hantaran ipad 2. best gila. hahaha. ni yg nak kawen dgn noh hujan sekarang jugak!















kikiki :P
Nurnajwa said…
Sweeeetnye diorg ni ;>
NuSaNa NoSa 91 said…
skrg ni musim artis kawen plak.. ^_^
pRiNCe said…
haha..terbaik lah entry..:)..suke...

"nak rm50 dengan cara paling mudah ? just bagi gambar dan korang mungkin dapat bawa balik rm50 + hadiah sponsor + hadiah misteri + barangan..

berminat ?? klik link di bawah ni..:)

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!
[ Politik ] Nak Topup Pun Kena Cukai 6 % Kew ?
d_LA said…
Alhamdulillah, hope dorang kekal hngga ke akhir hayat la kan..
matkepoh007 said…
comel la pulak miss nina ni.. :)

-------------------------------------------
nak ajak join komuniti blogger Malaysia di http://www.ohbelog.com/
join dan dapatkan traffik FREE...
sergeant keroro said…
dah kawin mereka, hehe

p/s : tak berat pon XD
Redbloodsnow said…
eh..dah nikah duhal cdak. adohh! ketinggalan info dah kmk akibat kebizian..hehe
[sutera kasih] said…
@Yann Mazian: nya duak nang sweet, sempoi gik ya..sik sgka2 nya duak ya hehe
[sutera kasih] said…
@amranaiman: alhamdulillah..semoga berkekalan hingga ke syurga :)
[sutera kasih] said…
@cik Dil: aahhh..kad kawen dorg unik, kimono gitu hehehe
[sutera kasih] said…
@Zinnirah Humaira: aaahhh..selamat suda..happy tgk org kawen hehe
[sutera kasih] said…
@Shawn Razaleigh: ko dh kawen ke cz tau kawen best?hehe..untung nina dpt noh
[sutera kasih] said…
@Maii Yusre: aahhh..tomok pun dh selamat kawen hari yg sama :)
[sutera kasih] said…
@bunbun: dorang mampu hehe..ehhh nk bermadu ngn mizz nina ke?hehe
[sutera kasih] said…
@Nurnajwa: hehe yup..sweet gilerr
[sutera kasih] said…
@pRiNCe: thanks prince :)

nice contest :)
[sutera kasih] said…
@d_LA: alhamdulillah...amin :)
[sutera kasih] said…
@matkepoh007: yup, dia mmg comel hehe hidung mancung :P
[sutera kasih] said…
@sergeant keroro: yup dh kawen hehe

yaka keroro?thanks hehe
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: hehe cepatlah kak update gosip mak kepochi !! :P

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …