Skip to main content

Tahniah Farah Diana (AF2). Uniknya wedding Farah berlatarbelakangkan Putrajaya.

Farah Diana Anuar (Farah AF2) sudah sah bergelar isteri kepada Johan Johari.

Comelkan pelamin nikah Farah hehe pelamin atas kapal Cruise Putrajaya :)

Farah semasa majlis malam berinai..
suka sangat tengok Farah yang sangat sederhana orangnya tapi cantik :)

Majlis persandingan Farah dan Johan dilangsungkan 
di Tasik Maritim Putrajaya pada esok hari, 16 Julai 2011.

  • Pihak lelaki membawa 7 dulang hantaran berbalas 9 dulang daripada pihak perempuan. Johan menerima seutas jam tangan Oris, sehelai baju Armani Exchange, sebiji kek & tali pinggang Gucci. Manakala, Farah menerima senaskah Al-Quran, sebuah iPad, seutas beg tangan Gucci, satu set wangian Chloe. -OhBulan!-
  • Dgn sekali lafaz, Johan Johari sah bgelar suami kepada pengacara Nasi Lemak Kopi O, Farah Diana Anuar (Farah AF2). Akad nikah berlangsung di atas sebuah kapal cruise di Tasik Putrajaya sebentar tadi. Pengantin perempuan menerima mas kahwin RM2,500 & hantaran, RM25,185. -Gua.com-
Lihat video majlis malam berinai Farah Diana Anuar (Farah AF2) di SINI. Kalau nak tahu update pasal wedding Farah, siapa ada twitter tu, search di hashtag twitter #FarahJohanKahwin.
sumber gambar: OhBulan!

more pictures at Beautiful Nara & OhBulan!
*KATA HATI: Tahniah Farah..semoga berbahagia sentiasa bersama suami tercinta..breep breep breep!! hehe
Jom 'exchange link' !

Comments

yatie Awang said…
cantik pelamin dia
Aisyah Aina said…
fuhh....mesti mahal semua ni...

farah cantik :D
nik rosmawati said…
cantik nya farah.suka tengok dia :)
miss nurul said…
cntik nye.. tp lg suke kalo farah ngn adam :)
Fadzmie Mohamad said…
Sweet je tengok Farah. Untung Johan ni. Hehe. ;)
AmirFX said…
Tahniah untuk Farah... Nway, simple jak pelaminnya ooo...
[sutera kasih] said…
@Aisyah Aina: err tak tau la pulak dekk hehe

suka tgk farah, comel kan hehe
[sutera kasih] said…
@miss nurul: hehe teringt gosip dorang dulu kan..
[sutera kasih] said…
@Fadzmie Mohamad: bertuah johan hehe sy suka farah sbb orgnya sederhana je, tp sweet :)
[sutera kasih] said…
@AmirFX: yala tek..kdg2 org biasa over mengalahkan artis hehe
cik arija said…
lain kan farah. suka tengok farah yang sekarang ni. bertudung, nampak ayu je.anyway, congrats farah =)
Bui Junaidi said…
wah,tahniah Farah
macam sempurna jak perkahwinan nya owh..sama2 kita doakan kebahagiaan Farah dan suami..
[sutera kasih] said…
@cik arija: betul2..suka tgk farah skrg ni..penah tgk x farah dlm rncgn yg pasal mknn halal di china, vietnam?best sgt hehe
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi: mlm tok mjlis pesandingannya..sama2 kita doakan kebahagiaan nya duak :)
ILA HonEyBuNNy said…
fuhhhh..

cantiknya farah...pelamin dia pun cantik....

duit banyak apa pun boleh wat kan sutera...;-)
alif haris said…
fuiyoo cantik :)
d_LA said…
canteknye..suke tgk^^
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy: cantik kan ila?hehe

kalo xckup duit, buat yg simple pun, tetap cantik hehe
[sutera kasih] said…
@d_LA: sweet kan kak?hehe tadi mjlis dorg, esok msti dh ada gambar2 baru :)
pandangkedepan said…
menarik dan meriah...
sarah mohamad said…
Tahniah buat Farah Diana Anuar. semoga sentiasa berbahagia ke anak cucu :D
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad: Tahniah2 hehe semoga berbahagia ke syurga :)
Nurnajwa said…
OMOOOO, sweetnya diorg ni :D
[sutera kasih] said…
@Nurnajwa:
sweet kan?hehe
farah mmg comel !!

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …