Skip to main content

Tahniah: Angkasawan Negara, Dr Sheikh Muszaphar & Dr Halina dapat baby girl



Saya tahu ramai dah post pasal berita gembira ni, tapi saya nak post jugak sebab nak wish, Syukur Alhamdulillah dan Tahniah diucapkan kepada Angkasawan Negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar dan isteri tercintanya, Dr Halina Mohd Yunos kerana sudah pun bergelar mummy dan daddy kepada baby girl hehe. Tak sabar rasanya nak tengok anak angkasawan Malaysia yang pertama ni nanti hehe. Berdasarkan apa yang saya lihat di fanpage rasmi Dr Sheikh Muszaphar, beliau telah berkongsi kegembiraan pada 21 Julai 2011 menyatakan bahawa Dr Halina sudah pun selamat melahirkan a healthy baby girl yg beratnya 3.6 kg..Bila nak kongsi gambar baby girl tu?hehe

info lanjut berkaitan kelahiran baby girl angkasawan pertama Malaysia: Nurizspace.com

*KATA HATI: best kan tengok orang dapat baby, awak bila pulak?HEHE
Himpunan 'links' ilmiah | Cara semak senaraihitam PTPTN | Jom 'exchange link' !

Comments

ajumohit said…
Tahniah for both of them..,kus smgt baby girl nya
Acik said…
Yeehaaaa ... acikpun add fb dr sheikh fanclub ni! Dah wat post gak.
Salwa said…
wah..tahniah kpd diorang!
[sutera kasih] said…
@Acik:
okey, nnti terjah hehe
ILA HonEyBuNNy said…
uwawawwa...

tak sabar nak tgk baby diorg...pasti comel kan....;-)

sutera la dulu dapat baby....ehhehe
GaRy™ said…
wahh3!! yer ke??.. tahniah utk mereka!! mesti anak dia chantek nanti kan..?
Acik said…
wahhh ... dia dah upload gambar anak dia lar! :)
comey tp nama dia x de siti lar! :)
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
hehe dah sy post dear..

amboiii ila la dulu :P
[sutera kasih] said…
@GaRy™:
comel lotey, tgh latest post hehe
[sutera kasih] said…
@Acik:
aahhhh..diorang dh share :)

frust sbb xda siti di depan hiihi
merahitujambu said…
comel kan...suka sgt tgok..
dr. halina neh memang cantek ar......
Ana Aishah said…
eh,taktau pun angkawawan ni dah ada baby? haha. chubby tol wife dia kan.
tahniah!

sila lah amik. AA pun share dari blog kakifacebook.com tuh. hehe
.izzati liyana. said…
wohh. tak tahu pon. huk3. maklumlah duduk dalam kotak. tapi badan dr. sheikh muszaphar ni maintain kan. tak mcm sstgh org yg da kawen tu. mak aih. mcm bear even before kawen kurus mcm tiang lampu.

singgah dan follow sini. blog cantik! comel.
[sutera kasih] said…
@nadia ar-rumaisha:
yup, dah lah cantek, bijak plak tu :)
[sutera kasih] said…
@Ana Aishah:
hehe baru je ada baby :)

thanks dear aisyah hehe
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
ni la kongsi nk bgtau hehe
dia mesti jaga makan & maintain body..dia kan Dr & icon tuu eheheh

thanks dear, nnti sy singgah blog awkk k :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …