Skip to main content

Siri 1: Mesti terjah 10 blogger terhangat minggu lepas

Assalamualaikum dan salam sejahtera my readers :)
Sejak kebelakangan ni, saya dah mula spy-spy blogger yang rajin singgah ke blog saya. Cuma saya belum berkesempatan nak habiskan lawatan ke semua blog the latest yang dh join my site. Sabar yeaa, sila ikut giliran hehe. So, rasanya dah lama saya tak buat review blog. Lepas ni, mana-mana blog yang berjaya memikat hati, akan saya review dari semasa ke semasa. Kita lihat nanti siapa yang kena hehe

Para blogger yang rajin singgah dan meninggalkan jejak, terima kasih saya ucapkan. Awak semua memang AWESOME dan penyokong kuat blog Sutera Kasih. Saya nak senaraikan 10 orang blogger yang Top Ten a.k.a pengkomen tegar secara mingguan. Saya dah bandingkan dua widget, dan ini widget yang betul pengiraannya. Yang satu widget lagi tu kira secara total pengkomen terbanyak dalam blog ni. So tak aci lah kan?hehe.

Sutera Kasih's Top Ten Supporters (11-17 Julai 2011):
01. IPAI:http://ipai-ans.blogspot.com/ 
02. MENITI SENJA: http://menitisenja5876.blogspot.com/ 
03. REDBLOODSNOWhttp://princessredbloodsnow.blogspot.com/ 
04. BUI JUNAIDIhttp://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/ 
05. LADY D_LAhttp://www.ladydyla.com/ 
06. YATIE AWANGhttp://watieawang.blogspot.com/ 
07. HONEYBUNNYhttp://iladelarossa.blogspot.com/ 
08. SARAH MOHAMADhttp://sarahdandia.blogspot.com/ 
09.  HANS KACAKhttp://hanspunyablog.blogspot.com/ 
10. MAII YUSREhttp://stuartaccount.blogspot.com/
Blog yang tak tersenarai tu, janganlah merajuk pulak, nanti tak comel hehe. Don't worry, mana yang rajin menonjolkan diri, akan saya up your blog later okey? Siapa yang mesra, memang saya akan add dalam bloglist (^___-) 


*KATA HATI: Kalau saya buat Giveaway, awak nak join tak? Awak nak hadiah apa? Let me know, please? hehe (Jom 'exchange link' !)

Comments

Acik said…
nak wat ga ye? hmmmm ... acik nak adiah cash!

heheheee ... suterakasih x nak promot follower ke 1000 ke? no bagus tu! sape yer follower ke 1000 tu? :)
Syuxer said…
wah ipai no 1 heheh..:)..
[sutera kasih] said…
@Acik: hadiah cash? ok, tunggu respon yg lain pulak k hehe

elehh acik ni hehe
mmg sy promote org yg ke 1000 tu nanti entri khas..tp autopublish entri utk esok hari hehe

sy dh set, satu hari paling maksimum tiga entri cukuplah :P
[sutera kasih] said…
@Syuxer:
ipai rajin komen blog kwn2 kan :)
Shawn Razaleigh said…
merajuk3. hHahahahah
ILA HonEyBuNNy said…
owh...ila jugak terhangat...hehe

tapi nber 7..ngeh3..

g.a apa sutera...pasti2...nak adiah neh...
[sutera kasih] said…
@Shawn Razaleigh
: merajuk la pulakkk hehe
jgnla merajuk :P
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy
: ila terhangat jgk hehe
thanks yaa ila rajin singgah :)

GA apa ya sesuai?
tgh fikir hadiah huhu
ILA HonEyBuNNy said…
ngeh3....g.a ila ritu...semua idea sifu...ila ikot jah...

nak adiah mutiara sabah..ehheh...lawak jah...;-)
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
hehe sy pun xda idea lagi ni..

nk mutiara?hehe
kalo bleh mmg nk bg mutiara tp sy ni ada problem cket ke pjbt pos hehe
hadiah, my cousin di kuching yg handle :) so nak apa dari sana?
shandye. said…
kna rajin2 datang singgah la klu mcm ni. uhuhuhhu....
alif haris said…
sy takde ? nak majuk r .. hahaha :D
Nurnajwa said…
Aha yes, diorg mmg awesome! :D
Hans said…
Hans Hensem lah
hahahaha
thanks :-)
kmk lum jadi top follower gik..huhuhu
Myra Jay said…
Tahniah kepada Top 10 :)
AmirFX said…
Kmk sik tersenarai ka? hoho.. Mok salu rajin komen tok kelak...
iPai said…
alamak .. terkejut laa plak .. uhuhuh .. dasat ni .. banyak sangat kah ?


syuxer ~ a ah laa no satu .. ehhehe
[sutera kasih] said…
@shandye.:
tak rajin dtg pun xpa..sbb sy fhm bkn semua ada masa yg lapang nk luangkan masa blogwalking..huhu
[sutera kasih] said…
@alif haris:
amboiii..nk majuk la pulak hehe
nnti sy up kan jumlah pengkomen tu ok?hehe
[sutera kasih] said…
@Nurnajwa:
apa yg sy perhatikan, dorg memang friendly kt mana2 blog yg sy singgah hehe
[sutera kasih] said…
@Hans:
hans hensem ke?salah lah tu hehe
xpa2, sama je tu :P
[sutera kasih] said…
@ciK LyndaWawa igUana:
sik top pun sik hal bah dear :)
[sutera kasih] said…
@Myra Jay:
tahniah2 hehe
jom singgah :)
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
tersenarai yaaa tp lom nait kali hehe
[sutera kasih] said…
@iPai:
kira antara yg terbanyaklah ipai hehe
ipai kan rajin komen :P
sergeant keroro said…
tak aci, hehe :P

minggu lepas busy XD
[sutera kasih] said…
@sergeant keroro:
tak aci ke?hehe
minggu ni lahhh okey? :P

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …