Skip to main content

Siapa boleh bagitau maksud benda ni minta username & password?


Tadi masa blogwalking, terjumpa makhluk aneh ni pop-up sebelum dpt masuk ke blog rakan-rakan..tapi saya ignore kan saja sebab tak suka benda2 yg terpop-up sblm dpt masuk ke blog. Tekan pangkah tu. So, lepas dah selesai blogwalking, masuklah ke blog sendiri. Tiba-tiba terkejut jugak rupanya blog sendiri pun pop-up benda tu..haishhhhhh ada sesiapa boleh bagitau & explain apakah maksud benda tu???? Sebab tak nak lah nanti ada yang jujur pegi isi pulak benda tu..hoho

*KATA HATI: owhh..please lah..jangan rosakkan mood blogging para blogger.

UPDATE: lepas dh remove banner gengblogger utk sementara waktu, tiada lagi dah benda tu pop-up di blog saya, so dh tau jawapannya kan?hehe boleh jugak di http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/nuffnang-da-pulih-tapi-gengblogger.html untuk rujukan :)
Saya suka ping entri di (^__^)

Comments

adan said…
aku pun tatao apa maksud tu.. dah dua tiga blog aku perasan ada pop up auto tu..
yatie Awang said…
tak tahu, kakak pun kena juga semalam..tak tahu apa masalah GB pulak...tp hr ni dah tak ada....
Isha Kun said…
sama laah.. Isha pun dah bnyak kali dpat bnda tuh.. hampir setiap blog yg sy pergi ade bnda tuh.. Isha ingat virus..huhu
Anne Nurain said…
geng blogger kena hack kan, sbb tu jd gtu.. cba bca cni, http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/nuffnang-da-pulih-tapi-gengblogger.html
Khairul Antasha said…
kmk dolok penah juak..tp lain lah..kmk pegi ke blog geng..pop up bnda ya..kmk just ignore jak la..tp xda plak kat blog kmk pun..
~AmyLiana8886~ said…
AMY PUN ADA TP AMY ABAIKAN YANN..HEHEHE..
.sweet-ants. said…
ada nmpk gak td..tp nsb baik dia hilang bila tekan [X] tp camne ek nk kuar forever dr GB?
MisS HoNeY said…
haa,nisa pown ada jmpa bnda nie dkt blog sowg nie..ape bnda tu?
Zharif Zawawi said…
aah laa..kkdang tgh BW, kuar benda tuu..annoying..uhhuu..
[sutera kasih] said…
@adan:
aku baru prasan, after remove banner gengblogger, terus xda lg dh benda tu pop-up lagi d blog ku..mgkin efek dr banner tu..
[sutera kasih] said…
@yatie Awang:
sy lama dh xmasuk GB since dorg kena hack aritu..xnak dh huhu
[sutera kasih] said…
@Isha Kun:
xtaula apa bnda tu dear..nnti sy cari jwpnnya huhu
tp stkt ni sy dh remove banner gengblogger, dh xda la bnda tu..
[sutera kasih] said…
@Anne Nurain:
owhh yaka?kena hack lg??
ya robbi..ok2 thanks yea share link tu..
sarah mohamad said…
ah2 apa benda ni syaza? time sy blogwalking pun kuar benda ni gak
[sutera kasih] said…
@Khairul Antasha:
yala..kmk nemu ya mula2 di blog org..then kejut nggan ada juak d blog kmk mpun huhu
lamak kmk sik login GB bah pa tekenak sidak knk hack ria, jd mls dh ping sia..
[sutera kasih] said…
@~AmyLiana8886~:
maybe amy kena remove sementara banner GB hehe
[sutera kasih] said…
@.sweet-ants.:
xtau la pulak..sy pun nk kuar forever dr GB tp xtau cmna..huhu
[sutera kasih] said…
@MisS HoNeY:
xtau la dear..yg sy dgr2, GB kena hack lg kot..ntahla huhu
[sutera kasih] said…
@Zharif Zawawi:
huhu..kalo pop-up yg cmni sy xsuka la..tp pop-up bnda lain tu, sy boleh terima lagi..
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad:
sy pun xpasti lg..sy dh try remove banner GB sementara wktu, then xda lg dh pop-up bnda tu..
ILA HonEyBuNNy said…
sama la syaza...

ila pun banyak kali ada keluar benda alah tu...ila pangkah je...tah pape kan...
GaRy™ said…
erk... hehe.. selalu gak tengok ni... pekebenda ni ek?.. hmmm...
benda ni pun slalu kluar masa arisha nak bw tadi. and what's that actually?
Syuxer said…
sapa2 pakai banner gengblogger neh disarankan buang heheh..coz setiap kali syuk masuk mesti ada popup neh yang blog pakai banner gengblogger tuh heheh..teruk gak sampai sekrang dah tak dapat dibaiki lagi gb tuh
AmirFX said…
user name ktk engkah "kejonjet"
password ktk engkah "gambong"
lepas ya ktk klik Cancel..
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
ntahlah ila..dorg ckp tu efek dr GB kena hack..huhu
[sutera kasih] said…
@GaRy™:
ntahlah gary..jgn ko jujur pulak pegi isi haha
[sutera kasih] said…
@Rtp Farra Arisha:
idk dear..maybe effect from GB's banner..kan GB kena hack baru-baru ni..sy dh remove banner tu..
[sutera kasih] said…
@Syuxer:
hehe saya dh remove..so selamat dh xda pop-up benda tu lagi..very annoying kan?
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
apakata, ktk try polah lok hahaha
Dea said…
kiutnya..!..:)
merahitujambu said…
tu laa..lepas remove baru lega..
alif haris said…
die pop up kt blog orag yg ade pasang banner geng blogger je kan ??
err agak terasa annoying jugak la .. huhu
Ezad Skytech said…
tu la..gengblogger masih belum OK lagi sampai sekarang ni...
[sutera kasih] said…
@merahitujambu:
sy pun camtu jgk..
tu yg mls kdg2 nk letak banner tu..huhu
[sutera kasih] said…
@alif haris:
yup..setakat yg sy tau camtula huhu
[sutera kasih] said…
@Ezad Skytech:
kesian plak kt GB kan..huhu

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …