Skip to main content

Promotion: Free SMS MMS FB Twitter with DiGi Super Reload Youth SS


Perhatian kepada awak awak awak dan awak yang kaki Facebook dan Twitter, Digi menawarkan promosi hebat lagi menjimatkan!!! Hanya perlu tambah nilai kad DiGi prepaid tak kira plan panggilan dengan nilai RM15 with RM15 DiGi Super Reload Social, awak akan menikmati freebies worth RM75 on top of awak punya RM15 credit!! Awak akan dapat menikmati:
Free 250 DiGi SMS, Free 100 DiGi MMS dan Free 100 SMS Facebook & Twitter.

• To activate Facebook SMS, text FB to 2325
• To activate Twitter SMS, text TW to 2898
• Receive Mobile Alerts for only RM1/week

more details about DiGi Super Reload Youth SS at HERE

*KATA HATI: Terima Kasih Nuffnang sebab first time bagi BE kat blog ni setelah setahun berdaftar di bawah Nuffnang..bukan satu, tapi tiga sekaligus Nuffnang bagi BE iaitu Proton Exora (BM) LB, DiGi Super Reload Youth SS dan DiGi iPhone 4..thanks a lot Nuffnang!!!Sebagai balasan, harus promote BE yg menempel kat sini hehe. Tips yang baik nak dapat BE, sila rajin2 update BIO di acc nuffnang, so pihak pengiklan sedar kewujudan korang, kalo tak pernah update, camna dorang nak tahu korang aktif hehe :)

Comments

Aisyah Aina said…
tahniah dapat BE...untunglah :D
Bui Junaidi said…
kmk lom pernah gk dpt BE koh..huhu..teringin juak nk merasa..salu juak update tp setakat tok lom dpt gk..lom rezeki kali
[sutera kasih] said…
@Hans: alhamdulillah..bila dh jadi metered, berganti dgn yg baru..
[sutera kasih] said…
@Aisyah Aina: alhamdulillah..lama dh tunggu, bkn senang..kena sabar hehe
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi: sabar kak..kmk pun baruk bln lps dpt n alhamdulillah bln tok pun dpt..dkt setaun lbih juak jd member nuff, baruk dpt..

nama blog biasa jak mcm kmk, jd lmbt cket nk dpt BE huhu tp syukurlah..jd ktk sbr jak kak bui..msti dpt juak kelak ya, ekot turn huhu
Redbloodsnow said…
digi nak terbaik! thats y bertahun mek setia k digi n still k number sama for almost 9 years...kihkihkih
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnowalmost 9years kak???wahh nang ktk pengguna dg setia, harus dpt dg rewards hehe..aok digi best..kmk pun pakey dg :P

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …