Skip to main content

PRIHATIN: Sumbangan ikhlas utk Kak Norma & keluarga. [sila copy dan kongsikan]

klik banner untuk info lebih lanjut
Salam sayang my readers :')
Saya baru tahu tentang hal ni dari blog rakan blogger, Hans. Sebak bila baca kisah saudara kita yg tengah bertarung dengan sakit kanser. Beliau baru sahaja menikmati bahagia alam perkahwinan dan melahirkan baby comel. Tidak lama selepas itu, beliau disahkan menghidapi kanser. Kepada awak, awak, dan kamu yang membaca, sekiranya ada kemampuan, bantulah saudara kita yang ketika ini memerlukan bantuan. Sama-samalah kita berdoa agar beliau dipermudahkan segala urusan dan diringankan daripada menanggung sakitnya. Jika awak mampu untuk join pelbagai SEGMEN dan CONTEST/GA, saya tahu awak mampu membantu untuk menyebarkan maklumat ini kepada mereka yang suka menghulurkan bantuan, Insya'Allah. Pengaruh blogger amat kuat tika ini, so manfaatkan dengan amalan kebajikan sesama kita.
According to the Doctor nama cancer Norma nih Medulloblastoma. Biasanya cancer nih tak seagresif nih plus keadaan Norma sangat la lemah ibarat kan canser tew dah melumpuhkan n melemah kan semua anggota Norma .
"Medulloblastoma is a highly malignant primary brain tumor that originates in the cerebellum or posterior fossa." -http://miera301.blogspot.com-
Semoga usaha kita yang kecil ini dapat membantu beliau dan mengurangkan beban keluarga beliau, Insya'Allah. Kepada sesiapa yang berkemampuan dan sudi untuk menghulurkan bantuan, bolehlah memberi sumbangan di:
CIMB : 01070068677528
                                                    Noormawati Mohd Rasif
sumber : Blog Ben Ashaari, Blog Moon (Kakak ipar Norma)
*KATA HATI: please note this. This is a serious post, bukan meraih simpati like Kak Moon said, but ini hanyalah sumbangan kecil tapi ikhlas dari kami rakan blogger. Diharap entry ini dapat membantu rakan blogger kita, Kak Moon sekeluarga. Moga sumbangan ini dirahmati Allah dan di suburkan rezeki kita . Amin (Boleh copy paste kalau nak share, just klik Ctrl+C)

Comments

nik rosmawati said…
baru jea baca kisah ni semalam.sedih sgt kan.moga mereka tabah.
Maii Yusre said…
Muga-muga dia cepat sembuh..amin~
Nizam Ijam said…
semoga dia akan lebih baik nanti...
amin..

jom ramai letak nizam ijam dalam bloglist :)
Malaysia Vs Chinese Taipei.. Misi Malaysia Di Taiwan...
fadh leyanie said…
semoga Puan Norma cepat sembuh..
Shawn Razaleigh said…
aku ada belajar medulloblastoma ni. hmm kesiannnya
yatie Awang said…
semoga ada yg tampil membantu
Redbloodsnow said…
eeee kesiannya ow. harap ada yg nolong nya dlm sumbangan dana perubatannya.
Bui Idzra Ryn said…
ada kmk baca kisah Norma tok..adoh sedih glak..kesian nak owh..belum sempat mengecapi nikmat berumahtangga dh kenak duga sehebat ya..insyallah,pasti ada yg akan mebantu..
[sutera kasih] said…
@nik rosmawati: ya kak nik..semoga mereka tabah menghadapi dugaan..
[sutera kasih] said…
@Maii Yusre: Insya' Allah..amin..semoga kak norma cepat sembuh..
[sutera kasih] said…
@Nizam Ijam: amin..sama2 kita doakan kak norma cepat sembuh..
[sutera kasih] said…
@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫: cubit peha kanan, peha kiri turut terasa..
[sutera kasih] said…
@fadh leyanie: yaaa..semoga kak norma cepat sembuh..amin
[sutera kasih] said…
@Shawn Razaleigh: ko ada blaja ekk..cuba share kt blog pasal penyakit tu..
[sutera kasih] said…
@yatie Awang: Insya' Allah..semoga dipermudahkan urusannya..
[sutera kasih] said…
@Hans: thanks hans share kt blog, so sy pun tahu..moga ramai yg sudi membantu..
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: yala tek kak..harap2 ada insan yg sudi membantu..
[sutera kasih] said…
@Bui Idzra Ryn: aok kak bui, ada kmk baca komen ktk juak..yala kak, sedih baca kisahnya..sikpat mek imagine mun kita d tmptnya..Ya Allah..semoga ramai yg sudi membantunya..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …