Skip to main content

Harimau Lawan Singa..!!!

sumber gambar: My cousin's album at FB


Perlawanan Kelayakkan Piala Dunia 2014 Malaysia vs Singapura
Ehem-ehem..ada yang blogging ke sekarang? Nanti saya sambung blogwalking, boleh? Saya nak sambung menjerit-jerit macam minggu lepas depan TV tengok match bola kejap lagi. Nak tengok hero-hero harimau kejar bola sebijik berebut dengan hero-hero singa hehe. Jangan ingat kaum adam je layan bola, mak saya pun layan lahhh HAHA. Confirm timeline twitter nanti macam pisang goreng panas

Jom layan lagu Harimau Malaya (Black & Yellow DJ Biggie) Ft MC Syze & Mr Dan. Not bad jugak lagu ni...layannn!!

*KATA HATI: Go go go Safee Sali!! Good Luck Harimau Malaya..auummmm!! Fokus baju number 7 dan 10 okey? hihi. Okey, dah start, fokus2 haha.

Comments

ILA HonEyBuNNy said…
Go Malaysia Go..

ila pun tengah tgk bola sambil berblog....heheh
Raji and Yeen said…
uhuuu..dah minit ke 50 tp msih o ag,..huhuhuhuhu
Walk The Talk said…
Haha.. Saya tengok sambil blogging.. memang focus lari la jugak XD Entah apa-apa dah ditype..

Btw, i tetap salute Keeper Malaysia! cun betolll~! :)

tapi x tahan dah mau tgk bola, mata mau tidur dah, besok tgk update dri twitter and fb jak la~
Ini Kisah Tia said…
adoyai . Tia tak tengok pun bola . hahaa :)
yanyan said…
kalah dahhhh :(
safee sali, yeaahhh hebat!
apek, ohhh ilebiu! :DD
aidil, injured. kesian diaaaaa :(
bunbun said…
sob sob. tak menang. sssssssoooooooooobbss
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
hahh baru jenguk blog ni lepas frust hehe
[sutera kasih] said…
@Raji and Yeen:

kecewa tapi bangga sebab harimau malaya main dgn jujur !! :)
[sutera kasih] said…
@Walk The Talk:
hehe tadi tgk match tu smbil tweet saja..

yeahh, patutnya dia dh turun time 1dt match d s'pore bah kan..tp xpala..mantappp tu tangannya mcm ada magnet :P
[sutera kasih] said…
@Ini Kisah Tia:
hehe kt rmh dh tgk bola, jd kenala jgk tgk sekali :P
[sutera kasih] said…
@yanyan:
kalah takpa, jnji jujur hehe
safee sali terbaek !
apek mantap..
aaahhh..kesian aidil kakinya masih injured..
[sutera kasih] said…
@bunbun:
takpa2..kira okey dh tu hehe
Redbloodsnow said…
sedih mek cdak kalah :(
.izzati liyana. said…
woah. semangat! huhu.
Yumida said…
hmmm..kecewanya x menang...tp kecewa lg sidak di stadium.. Rjgbal puji persembahan pemain..bertenaga.. ya kah? x mcm pon...
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow:
kmk sedih juak kak..tp sik hal lah :)
[sutera kasih] said…
@Yumida:
mostly kecewa dgn barisan pertahanan..ntahlaa..kmk pun bkn reti juak pasal posisi sidak ya..hoho

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …