Skip to main content

Penghabisan stok: Jualan Murah Handbag Wanita

Bag EdHardy
RM 120
klik SINI untuk lihat overall bag

Bag Juicy Couture
RM160
klik SINI untuk lihat overall bag

Handbag
RM 60
klik SINI untuk lihat overall bag

Handbag Jimmy Choo
RM 80
Red, Blue, Brown
klik SINI untuk lihat overall bag

Handbag Marc Jacobs
RM 100
klik SINI untuk lihat overall bag

Bag FENDI
RM 120
klik SINI untuk lihat overall bag

Bag Juicy Couture
RM 120
klik SINI untuk lihat overall bag

Harga kos penghantaran tertakluk kepada berat barang. Harga yang dinyatakan adalah tanpa kos penghantaran minimum. Boleh beli secara by hand, pegi ke rumah okey hehe. Jualan harga murah ni hanya penghabisan stok. Setiap beg tu, satu saja kuantitinya. Belian dua ke atas, ada diskaun boleh runding hehe. Kalau berminat dan pertanyaan lanjut, sila email di sa_zza143@yahoo.com. Serious buyer only.

*KATA HATI: Tiba-tiba pulak blog saya ada jualan haha. My cousin punya :)
( Jom 'exchange link' ! &  Jom join dapat free domain )

Comments

bunbun said…
suka yg warna merah jimmy scoo tu!!!




tapi takde fulus. huhuhu
iPai said…
wah ingatkan syaza dah jadi tauke kedai .. uhuhuh
DeCrewz said…
Cantik beg.. :)
yatie Awang said…
wahhhh!!!!jual bag pulak ek
deAnza-wAnda said…
dear.. ori ke beg tuh?? or 2nd quality??
deAnza-wAnda said…
dear. i minat yang ed hardy tuh.. bole diskaun lagi x??
aimie amalina said…
wah2..bersopin2 ke akak!
heheh..sebenarnye belog akak ni mne satu eyh?hehehehe
ILA HonEyBuNNy said…
cantiknya semua handbeg neh...

lau ila dah keja komfom beli....duk stdy neh...duit semua kna minta kt fmly.ehheh
Hans said…
wah
baik hati tolong cousin
bagus2
Hans said…
wah
baik hati tolong cousin
bagus2
i love to use juicy couture handbag, tambah2 color pink. nampak sweet je kan? hehe.
nice handbags then. untuk jualan raya ke ni?
H.J said…
beg laki tak de ke??
[sutera kasih] said…
@bunbun:
dear, awk betul2 nk x?
just email me..boleh negotiate :)
[sutera kasih] said…
@iPai:
mak saya kata, saya tak boleh jd bizneswoman..sbb sy cpt kesian dgn org..bygkan kalo org berhutang..msti sy tak tagih punya..alamat, bankrup la biznes hehe
[sutera kasih] said…
@yatie Awang:
tolong promote saja kak :)
[sutera kasih] said…
@aimie amalina:
sopingla sgt hehe
mak tak suka bw akak soping sbb gerenti bw pulang soping mall haha


ni my main blog..yg satu tu sbnrnya mula2 nk share koleksi assignments..tp dh hbis la pulak dh dkongsi, jd biar je la cmtu hihi
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
takpa ila, sy fhm..sbb sy pun cmtu jgk..
msh bergantung sepnuhnya dgn family huhu
[sutera kasih] said…
@Rtp Farra Arisha:
me tooo..sy ada kaler pink purle juicy tuu..nice kan hehe

tak la dear, ni tolong my cousin hbiskan stok saja :)
[sutera kasih] said…
@H.J:
ada, nak ke?ahaksss
AmirFX said…
Untuk lelaki sekda ka? Semua cam beg ompuan jak...
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
nya tok gik sorang haha

ada baca tajok sik ktk? :P
cucu umie said…
kalo wanita pasti suka bnda2 mcm ginikan..hehe
[sutera kasih] said…
@cucu umie:
tapi tak semua..ada jgk yg tak minat sgt hehe
tiefazatie said…
wah...awk beli pastu xgune ke?org mmg menjual nie?hee
[sutera kasih] said…
@tiefazatie:
ni bukan preloved dear hehe

ni baru..cuma last stock & clearance stock..my cousin yg jual
[sutera kasih] said…
@Encik Psychopath:
kalau sy masih kuliah, pasti sy yg beli tu.
sarah mohamad said…
hehe tetiba masuk blog ni ingatkan blog kedai online seb baik masih cam blog syaza hehehe


ps; betul tu gadis nikon dah buat entry mengenai pertanyaan saya tuu. dah tengok :D thanks utk syaza dan gadis nikon hehe
Myra Jay said…
Beg Fendi tu cantik.. :)

Nak kena bodek en suami la camnie :)
Fad said…
hai!!!!dtg sini pagi2...lamak!cf xpakai handbag la..cf suka lenggang kangkung je..ekekeke
iPai said…
hahah .. awak macam saya .. saya pon cepat kesian .. silap2, saya terbagi diskaun 100% daripada harga borong .. how mau untung ?
semua chantek2 eh...:)
eiyzniey said…
huyooooo...cantik nyaa!!
Yumida said…
fuiyo...cantik giler handbag sume 2..tp mahai ar...kikiki..ade sesape nak kasi for my bday ke nnt? hikhikhikk
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad:
hehe tu la pasal..kang tekejut korang kan :P

your welcome dear, happy dpt bantu awk :)
[sutera kasih] said…
@Myra Jay:
hehe bodek jgn tak bodek kak :)
[sutera kasih] said…
@Fad:
aikkk cikgu pegi sekolah tak pkai handbag ke?hihi
[sutera kasih] said…
@iPai:
hahaha kan kan kan???
memang kita tak sesuai nk menjual la ipai..kalo kita jd partner biz, konfem bankrup hihi
[sutera kasih] said…
@eiyzniey:
memang chantek..kalo pakai lagi chantek hehe
[sutera kasih] said…
@Yumida:
kira murah cket dh tu kak dear..
cer try search kt tmpt lain dulu..kot tejumpa yg murah hehe

if berminat, just email me, boleh runding :P

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …