Skip to main content

Pemenang DiGi WWOW Awards 2011 -AnwarHadi raih 3 awards-



Akhirnya, keputusan DiGi WWOW Awards 2011 telah pun diumumkan. Antara banyak-banyak pemenang tu, saya kenal Anwar Hadi dan Stacy AF6 saja hehe. Serius yang lain tu saya tak kenal, awak kenal? hihi.Tahniah Anwar Hadi, awak memang layak terima awards tu sebab awak memang AWESOME !!! Tak perlu saya nak cerita details kan, sebab korang boleh google sendiri  haha. Okey2, nahhh saya bagi link About Anwar Hadi, YouTube Channel Anwar Hadi dan koleksi video Anwar Hadi

  • Blogger of the Year: Ini Anwar Hadi
  • Must-Follow Personality: Ini Anwar Hadi
  • Video of the Year: bajetnyeewww (Anwar Hadi)
  • Fave Malaysian Female Online Celebrity: Stacy AF6
  • Fave Malaysian Male Online Celebrity: Nicholas Teo
  • Fave Person Under 15: Let it be
  • Fave Person Over 40: brandjontan (Jon Tan)
  • Fave Tech Head: The Techno Hut
  • Online Shop of the Year: Karysma Beads and Sequins
  • Online Story of the Year: Malaysia wins AFF Suzuki Cup
  • Top Kay Poh: Lee Zi Wen Top LOL (humor): Blog Yang Amat Serius
  • Top Makan Makan Expert: Oh Malaysia
  • Picture of the Year: Beautiful White Orchid
  • Best Internet for Good Award: PetFinder.my
  • Best Internet for all Idea / Campaign: A.F.O Radio
sumber: Encik Nakal
Awak tak kenal Anwar Hadi? Lisa Surihani pun kenal, awak pulak tak kenal..hehe

*KATA HATI: Kalau ada bakat, jangan segan silu kongsi dengan orang ramai, tengoklah ramai yang dah berjaya hanya dengan menonjolkan bakat di Youtube hikss (^__^)
Jom 'exchange link' !

Comments

Redbloodsnow said…
byk da juak calonan nya ow. mek pun kenal dgn si hadi tu. ever watched video utube nya yg bahasa eeeyeeww ya..hehehe best
Bui Junaidi said…
kmk bok tauk..hahaha
Wanie said…
wah, hebatnye beliau..
sy pun kenal 2 org tu je..
yang lain tu sape kah..hehe
iPai said…
mantap gila ... Lisa Surihani pun follow kot .. uhuhuh
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: nang byk calonnya kak, honestly dlm byk2 calon ya, kmk penah vote ktk & kwn ktk kak kiki jak hihi

anwar hadi mpun video nang best2..kmk suka nya speaking..cool ~
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi: hehe sik hal kak bui..yala kmk madah ngn ktk tok hihi
[sutera kasih] said…
@Wanie: hebatkan dia..
tau xpa, sy kenal dua tu jak..
yg lain tu xkenal..nmpk sgt sy blm habis explore dunia blogging ni hehe
sarah mohamad said…
beliau memang awesome okay! patut pun dapat 3 anugerah sekaliguss :D
cik sakdi said…
kenal kenal dah lame dah tapi xminat dia sangat. huhu
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad: yup sarah..AnwarHadi sgt awesome..dia ada cara yg kreatif tersendiri hehe
[sutera kasih] said…
@cik sakdi: sy pun xdala minat sgt pun..cuma kagum dgn kebolehan dia hehe
Zura said…
br kenal..hehehe...seriusly xkenal pun sblm nie..
sakura_sue said…
whoaa. tahniah anwar hadi.. :)
tahniah anwar hadi!

http://puteri-zahra.blogspot.com/2011/07/review-blog-terbaik-punyerrr-sifu-zahra.html
Meck said…
suka anwar hadi nih
[sutera kasih] said…
@Zura: hehe takpa2..sy kenal pun dr hebahan jgk :)
[sutera kasih] said…
@sakura_sue: hehe tahniah tahniah !!
[sutera kasih] said…
@puteяi ʓαняα: tahniah anwar....ewwwwww hehe
Syuxer said…
cis tak patut lisa tau pasal dia je..sekurang2nya pasal syuk,dia kena tau gak hahahah..;p
[sutera kasih] said…
@Syuxer: hehe kalo nk lisa tau pasal awk, kena la tonjolkan diri :P
GaRy™ said…
kagum gila ngan dia ni... memang terbaiks la!!

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …