Skip to main content

Liverpool atau dot dot dot? | Siapakah Aliff Ali?

Malaysia VS Liverpool (3-6)
Suasana perlawanan bola sepak antara pasukan Malaysia VS Liverpool semalam. Awak pegi tak semalam? Confirm Meniti Senja pegi kan? Sebab dia satu-satunya my rakan blogger yang saya tahu peminat setia Liverpool, siap dapat hadiah dari Kelab Liverpool Malaysia. Perghhhhh mantap hehe. Saya pun pegi bahh tapi di stadium Astro saja lah, okeylah tu kan haha. Gambar my uncle with cousin, dicilok dari album my cousin. Semangat dorang datang dari jauh hehe
Aliff Aziz? Aaron Aziz? Chris Brown? hahahaha
Btw, tadi my cousin, Aliff Ali minta dipromosikan di blog ni. Dia cakap dia handsome haha. Kepada para gadis yang berminat, sila add Facebook Aliff Ali. Ciri-ciri istimewa: Pemancing profesional, Perenang wakil Brunei, Tinggi Lampai, Tegap, Kacak, Kurus, Bukan artis, still Student, Chris Brown to be..HAHA

*KATA HATI: Okey, saya cabut lari dulu sebelum si Alip bising hahaha (Jom 'exchange link' !)

Comments

Far8 budak baik said…
hahahaha kenapa slang
kau macam org sabah..
ehhhhhh...
tgk kat astro pun ok apeee
[sutera kasih] said…
@Far8 budak baik dah mmg aku tggal sabah..hahaha

best lg tgk d astro..teriak2 sendiri haha
Myra Jay said…
Ceroi Meniti Senja tu mmg semangat bola tul :)
Apapun tahniah jugak buat team Malaysia walau kalah, kira okla dapat sumbat gol jugak kan..
Abang Stalker said…
abg lgsg x amik thu psl bola..




err




rs berdosa plk x sokong mn2..




^^
[sutera kasih] said…
@Myra Jay: hehe tau xpa..tggu update dr dia nnti pasal liverpool :P
[sutera kasih] said…
@Abang Stalker: errrr..













bukan wajib pun huhu
Nurnajwa said…
Eh laaa, igtkn Aliff Ali ni pemain bola sepak negara XD

Hahaha, perlu ke add dia dkt FB? --
*haha, soalan ta relevan.
AmirFX said…
Ktk org sabah ka? Aiyoo.. Kmk ingt ktk org sarawak bah.. Nway, kmk peminat arsenal...
sifu im said…
erkk..liverpool xsdp..x mcm arsenal..arsenal x bolos cm liverpool..haha
adan said…
chris brown to be ndak boleh pakai.. ahahaha... lawak2.. lelaki boleh mengurat ka?
mr_mrs mikko said…
promote kajen aaahhh..

yg pasal otel tu.. mmg full tym kami pigi sbb nada booking kn.

skali ngam2 ada org kensel, trus kasi on ja. yg 3 katil. luas ni.. rm90++ ja smlm.

nda pyh bha mo kad keahlian segala. sapa2 ja buli stay sana.
ILA HonEyBuNNy said…
semangat bola betul neh...

hai aliff ali..hehe...wah..perenang wakil brunei tu...^_^
iPai said…
time perlawanan tuh tgh otw balik dari Aspire Graduan .. so tak sempat tgk, tp dengar2 orang borak dalam tren je ..

nak ngurat, nanti jadi gay plak .. cam ne ni sutera kasih ?
iPai said…
nak jadi followers yang ke-1000 !!! skrang tgh 999 .. uhuhuh .. follower kecemasan tuh
GaRy™ said…
mintak promosi ka?.. hahahahahaha.. XD
alif haris said…
hahaha sy alif haris .. :D
[sutera kasih] said…
@Nurnajwa: hehe padahla xda kaitan pun dgn bola, tp dia suka main bola jgk :P

perlu if berminat hehe :P
*soalan relevan tu hehe
[sutera kasih] said…
@AmirFX: kmk org sabah juak, org sarawak juak..duak2 bahh hehe

kmk siktauk nk minat apa..smua kmk layan, jnjinya nendang bol masok goal haha
[sutera kasih] said…
@sifu im:
yaka sifu?
amcam sifu tau liverpool xsdp?hehe
bolos sajaaaaa :P
[sutera kasih] said…
@adan: itula pasal..manatau betul2 terjadi haha

kalo rasa mcm ngam, ngurat sajalah haha
[sutera kasih] said…
@mr_mrs mikko:
iya, dia yg mintakk haha

ohh jd kalo sy boleh la tu kalo mo stay sana???
payah bah kan kak kalo nada tmpt stay kalo kan ke kk..mau ehhh try stay sana nnti..kira murah juak tu kan..
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
xda la smgt sgt pun ila hehe
suka tgk dorg tekejar2 dgn sebijik bola..haha

hehe..yg pnting tu bkn aaron aziz :P
[sutera kasih] said…
@iPai
owhh bertembung ngan event tu..
ala, xda special mana pun sbb tu kan perlawanan persahabatan ja..

kalo camtu, xpyhlah ngurat hehe
[sutera kasih] said…
@iPai: tu la pasal..dr tadi lg tunggu..
mcm xda yg sudi nk jd yg ke seribu hehe
J.Syazwana said…
hahaha tak boleh bla kan.
:P
iPai said…
wwaaa ... achik yang dapat tuh ...

huhuh .. tahniah kat dia ..

dan2 je bukan aaron aziz kan .. heheh ..
[sutera kasih] said…
@iPai: aaahhh achik yg dapat hehe

jgnlah jeles ipai :P

haha tetiba plak aaron aziz kan
iPai said…
uhuh .. jeles juga .. dah tgk gol2 malaysia .. serius, malaysia main bagus walaupun kalah ..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …