Skip to main content

KLMJ: Mimpi Yang Tak Sudah

sumber gambar: tumblr.com
Selamat malam my readers :)
Jom KLMJ dengar lagu di bawah, klik butang play MP3 Mimpi Yang Tak Sudah by Ibnor Riza. Kalau nak dengar sambil berkaraoke, skrol lirik di bawah hehe. Santaikan diri (^__^)
Mp3 Mimpi Yang Tak Sudah-Ibnor Riza-

Lirik lagu Mimpi Yang Tak Sudah (Ibnor Riza)

Apa makna impian
Datang dan pergi
Membawa hati
Menyusuri kembali
Jalan-jalan sepi

Kau kah di situ
Yang menantiku
Atau jelmaan
Dalam kenangan
Yang bernama pengalaman

Siapakah di antara kita
Dengan rela menjadi pendusta
Siapakah dulu membina harapan
Dan siapa yang memusnahkan impian
Tanpa sebab dan alasan
Kau lahirkan perasaan
Bagai taufan tiba-tiba datang
Dan menghilang

Kau bayang-bayang
Masa nan silam
Ada ketika terbawa-bawa
Oleh resah mimpi yang tak sudah
sumber: liriklagu.com

*KATA HATI: Apa itu KLMJ?okey, imysm. abaikan saya. HAHA

Comments

Far8 budak baik said…
perghhhhh..
malam malam gini layan lagu
jiwanggg..
ahaksssss..=)
HonEyBuNNy said…
comeii la doodle sutera....suka ja tengok...;-)

okeh2...jom layan lagu sblm tido...ZZzzzzz..hehe
[sutera kasih] said…
@Far8 budak baik: biasalah...KLMJ kan ahakssss :P
[sutera kasih] said…
@Hans: lagu lama always sedap didengar :)
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: bukan saya punya tu ila, sy godek kt google hehe

ok jom layan, slmt malam :)
shafmechy said…
sayu lak dengar lagu ni kul 3 pg cmni..hehe
apik pehe said…
hehehe..apik lame dah tak dengar lagu
yatie Awang said…
kakak suka lagu ni...lagu2 lama memang memberi kita ketenagan bila mendengar
Maii Yusre said…
This comment has been removed by a blog administrator.
sarah mohamad said…
hehehe minah jiwang ngupanya sutera kasih ni hehe
[sutera kasih] said…
@shafmechy: layan jiwang sebentar haha :P
[sutera kasih] said…
@yatie Awang: lagu2 lama memang evergreen hehe
[sutera kasih] said…
@Maii Yusre: msti babah maii pandai nyanyikan :)

thanks dear..header simple je tu, sy nk header flash tp tak reti buat hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …