Skip to main content

KLMJ: Akulah Kekasihmu

sumber: tumblr.com
Salam comel, selamat malam my readers :)
Siapa yang biasa singgah blog saya malam-malam sebelum sleeping beauty, mesti perasan ada segmen KLMJ kan?hehe Okey, malam ni jom berKLMJ lagi, malam ni kita layan MP3 Akulah Kekasihmu by Axl's. Amboi, belum apa-apa lagi, dah tersenyum sendiri kamu ya hehe Jom karok!!

MP3 Akulah Kekasihmu by Axl's
Lirik lagu Akulah Kekasihmu by Axl's
Itukah dia kekasih yang pernah berjanji
Memberi cinta untukmu sepenuh hati
Ia akan menyesal suatu hari nanti
Apabila ia mengetahui
Kekasihmu ini ingin kembali

Tahukah engkau ia tak sepadan denganmu
Walau beribu bisik pujuknya merayu
Kekasihmu ini terlalu ingin kembali
Sejak ia mengetahui
Kekasihmu itu selalu membuat kau bersedih

Oh kekasihmu ini akan merasa gembira
Andai dapat bersama untuk selama-lama
Hanya untuk menyayangimu
Hanya untuk bercinta lagi
Andai engkau berduka
Aku yang pertama di sisi
Andai engkau bahagia
Akukan terus berdoa
Semoga suatu masa
Pintu hatimukan terbuka
Dan kita akan kembali
Bercinta lagi

Aku akan kembali
Walau jalan berliku
Kernaku kekasihmu
Hingga ke akhir hayat
sumber lirik: lirik.com

*KATA HATI: masih terngiang di gegendang telinga, adakah itu suara kamu?
-Himpunan 'links' ilmiah
-Cara semak senaraihitam PTPTN
-Jom 'exchange link' !

Comments

yatie Awang said…
kakak suka juga dengar lagu ni...hihi...sekali2 jiwang
[sutera kasih] said…
@yatie Awang: sesekali takpa kak yatie hehe layannnn :)
JHaZKiTaRo said…
salam kenal.. rajin2, jemput singgah ke blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara ke 46 buah negara.. :)
Maii Yusre said…
Tak pernah dengar pun lagu ni..hehehe..orang muda :D
~AmyLiana8886~ said…
i love dis song..hehehe
Acik said…
jom acik teman layankan lagu ... :)
Bui Junaidi said…
kmk pun suka dgr lagu tok
best..lagu evergreen..hehe *_*
Bui Junaidi said…
lupak kmk tek..
bukak ktk laman web tok

http://www.centro.web.id/2010/07/cara-mudah-membuat-menu-tab-view-3.html

dr sitoklah kmk belajar cara molah widget skodeng ya..

try ktk k..
[sutera kasih] said…
@JHaZKiTaRo: salam kenal jgk..ok, Insya'Allah sy singgah blog awk nnti :)
[sutera kasih] said…
@Maii Yusre: tak pernah dgr???rugi2 hehe lagu lama ni dekk..kalo dgr sekali, nak lagiiii haha :P
[sutera kasih] said…
@Acik: hehe thanks acik, jom layan!!
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi: best lagu2 AXL's..evergreen terussssssss hehe


ok kak..thankss ahhh..kelak kmk view :)
ILA HonEyBuNNy said…
ila suka lagu neh..

sokmo dengar malam2...heheh
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy: sy pun suka dgr lagu ni..best pulakk :P
Nurnajwa said…
Haha, lyn mlm2 best :D

*bkn ta nk igt dia, nk lupa dia --
[sutera kasih] said…
@Nurnajwa:
hehe best kan layan jiwang mlm2 :p

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …