Skip to main content

Gambar penuh ilusi, uji mata kamu.

sumber: Facebook

Okey, selepas kecewa tengok match tadi, apakata korang tengok gambar ni betul-betul. Saya pun nak pura-pura sakit tangan nak menaip ni. Good Night (T___T)

*KATA HATI: Owhh yeaa..HAPPY BIRTHDAY rakan blogger: AsaDa.

Comments

Dea said…
ermmm..pusin2 jak... hehe
abghani said…
aku frust gak..macth tadi..harimau dijinakkan oleh lion king
Cik Ezy said…
hihikk..
pening2 tgok gmbr ni..
ILA HonEyBuNNy said…
ada 2 gambaran dalam kepala otak ila neh...heheh

jap nampak macam tai rumah..jap nmpk mcm dr atas..adehhh..xdapat nak explain cmna...ehheh...

ne mesti ada mkna n kaitan dgn otak kita apa yg kita nmpk kan sutera?tol x?
[sutera kasih] said…
@Dea:
hehe pusin mata ngga ohh
[sutera kasih] said…
@abghani:
frust jgk..tp xpala..dh rezeki smpai tahap tu je..huhu
[sutera kasih] said…
@Cik Ezy:
tau xpa..tgk lagi bagi ilang stress hehe
hamzah ian said…
haha.. pning tgk. huhu
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
hehe sy pun nampak dua situasi..

itulah ilusi optik hihi
ILA HonEyBuNNy said…
betul tu..

ada x org nampak lebih dari 2 y kita nmpk syaza...ehheheh..

selamat malam yunk...
[sutera kasih] said…
@hamzah ian:
ham pun pening tengok..ilusila cket hehe
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
xtau, tggula esok mungkin ada yg drop komen nmpk lebih dr dua hehe

good nite dear :)
aimie amalina said…
pehhh
gambo cam belajo LK plak nih..hehehee
Redbloodsnow said…
adoiii...payah mek nk memahami picture ya..heee heee
iPai said…
aa .. tolong, mata saya macam buta tgk ilusi ni ..

hee, ni mesti patah semangat pasal semalam .. uhuh .. sama laa juga ..
Yann Mazian said…
kmk frust juak... sobsobsob. btw, kipala saya manyak pinin tengok itu gambar.hehehe. :P
yatie Awang said…
peninglah tengok...pinar2 mata ni
Zura said…
unik gambar nie...
alif haris said…
hahahha .. ilusion optic betul ^^
Yumida said…
wow...kacak 3D art ya..2 sudut perspektif..
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow:
hehe dlm gamba ya ada duak situasi kak
[sutera kasih] said…
@iPai:
buta la sgt hehe

dh xnk ingt lg dh match tu :P
[sutera kasih] said…
@Yann Mazian:
hehe kta duak berentam lam twitter ohh..
pinin ka?sikpat mek nk nulong haha
[sutera kasih] said…
@yatie Awang:
hehe ilusikan mata akak :P
[sutera kasih] said…
@Yumida:
unik owhh 3D art ya :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …