Skip to main content

Gambar baby SOPHEA ISABELLA: TQ Dr Sheikh Muszaphar & Dr Halina for sharing baby astronaut pictures !! :)

*KATA HATI: thank you so much Dr Sheikh Muszaphar dan Dr Halina sebab kongsikan gambar baby girl untuk rakyat Malaysia hehe. Comel lotey kan??? Sekali pandang macam muka her daddy , dua kali pandang macam muka her mummy. Nama baby girl ni Sophea Isabella, lahir pada 21 Julai 2011 (^___^)


koleksi gambar baby Sophea Isabella

|
|
|
V

Comments

Nurnajwa said…
OH sungguh comel ;)
ILA HonEyBuNNy said…
tu dia...

besarnya...ptot la berat....sedappp nama anak diorg..hehe
nunui Joe said…
Macam muka bapa dia kan kak :D
Alan Rizque said…
Wah..comel giler..
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
besarkan..comel lagi tu hehe

yup, sedap nama..
[sutera kasih] said…
@nunui Joe:
aahhh tu la..comel !!! :)
cucu umie said…
seriously sgt2 comel..i like it...

ayie follow blog nie
NurjiaNaiem said…
comel comel comel..

eh eh, bukan awak..

tapi baby tuh..

heee.. ^__^
syarifahsidrus said…
comelll..tengok mak ayah la kan..huhu
Fadzmie Mohamad said…
Sophea Isabella....



Sedap betul tu nama. Terus rasa macam mau pigi cari ni maksud tu nama. Hehe.
alif haris said…
uwaah .. ini lah nnt bakal angkasawan negara akan datag :D
oh da beranak. br tahu.
ajumohit said…
mmg cute sgt...
comel....and geram sunggoh tgk baby neh....lebat pulak rambutnyer.....
pandangkedepan said…
erh comel nye...anak dia boleh terapung tak...:P
EyanaNoorAzlan said…
baru bberapa hari lahir, tp mcm dh 1-2 bulan..comell..
.izzati liyana. said…
comel gila kot. maklumlah bapak hensem, mak cantik. kecik-kecik lagi da nmpk comel. selalu baby-baby yang baru kuar ni tak nampak sangat comelnye. same je semua muka. huk3.
iPai said…
wah .. baby .. comel ye .. hehe
[sutera kasih] said…
@cucu umie:
aahhh comel kan hehe

thanks ayie, nnt sy terjah k :)
[sutera kasih] said…
@NurjiaNaiem:
hehehe yela2..baby tu mmg comel kan :)
[sutera kasih] said…
@syarifahsidrus:
hehe tengoklah mak ayah baby tu kan
[sutera kasih] said…
@Fadzmie Mohamad:
cer cari maksud, lepas tu share k hehe
[sutera kasih] said…
@alif haris:
bakal angkasawan wanita pertama negara hehe
[sutera kasih] said…
@nadia ar-rumaisha:
haaa tu la, tang rambut tu lebat kan dear hehe
[sutera kasih] said…
@EyanaNoorAzlan:
beratnya ehh..3.6 gik yaa..lambatnya beranak dr tarikh due nya..
[sutera kasih] said…
@.izzati liyana.:
bapak hensem, mak lawa, dua2 bijak pandai..bertuah baby sophea :)
[sutera kasih] said…
@iPai:
baby sentiasa comel hehe
Ini Kisah Tia said…
wow ! Sophea Isabella ? cantik nama ..
[sutera kasih] said…
@Ini Kisah Tia:
chantekkan nama baby tu :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …