Skip to main content

Free Button Blog Just For You

The lucky one:
Dah kenal blogger bernama Achik? Dia seorang yg sangat peramah dan rajin blogwalking. Haahhh kalau korang mencari-cari blogger setia, Achik lah antaranya hehe. Korang nak dapat banner free tak? Cuba korang usha di entri bertajuk Siapa lagi mahukan banner free?. Nak tahu cara pasang kotak iklan percuma di blog? Tak tau ke kotak iklan free tu? Setiap kali blogger singgah blog korang, blogger tu sendiri yang letak dan upload banner kat kotak iklan tu secara free. Nak tahu cara nak cari link button comment di entri? Singgahlah blog Achik, dia tahu caranya hehe
Nahhh Achik..ambil dan simpanlah my cute button blog ini sebagai kenangan hehe. Kalau nak hias di blog pun boleh jugak, comel tu hihi. Kepada my followers atau lebih mesra dengan panggilan manja, Rakan blogger, silalah ambil button blog kat atas ni. Double click saja gambar tu okey? Kalau tak comel sekalipun, ambil je la, orang dah bagi hihi (^___^)

Comments

J.Syazwana said…
comel lah. hehehe
wahida said…
nak singgah blog achik jap...
Shawn Razaleigh said…
1000! yey tahniah. tq 4 the button
Dea said…
samala... hehe

http://nuruldya13.blogspot.com/2011/05/award-untuk-follower-nadia-mpun-belog.html
shandye. said…
santeknye...

baek hati sungguh tuan rumah.

ngee...
AmirFX said…
Kiut.. Terer ktk polahnya.. Polah untuk kmk juak...
merahitujambu said…
comel....ok...nnt curi eh..=p
iPai said…
rasanya achik memang tunggu no 1000 ni .. hehe ..

pandai ye achik .
iPai said…
aik .. posted via bukan BB torch plak .. hehe
Acik said…
wahhh .. macih, macih!! heheheee ... malu kucin' nih!
sarah mohamad said…
me takde pun banner :(
ILA HonEyBuNNy said…
comeiii...

cantik la banner tu...dah la warna pink..i like....;-)
Yann Mazian said…
happy blogging! teruskan semangat. follower kin byk, tggjwb ngn blog makin berat ya. kekeke. ^_^
*lamak sikda raon sitok deng. hee.. :)
mr_mrs mikko said…
wah wah!!
maju maju..
yan, jeles bha sama header..
mo buat cumil2 gitu bhaaa
Myboiler said…
1000f...tahniah...
adan said…
tahniah follower dah sampai seribu.. teringin gak ada banner sendiri tp nda pandai..
alif haris said…
perghh dah 1000 .. bg sikit follower tu hehe.
terjah beliau ^^
izyan yasmin said…
comelnya button blog
[sutera kasih] said…
@Shawn Razaleigh:
thanks..terhutang budi dgn mereka semua :')

you're welcome!
[sutera kasih] said…
@Dea:
yala tek..tekejut juak kmk ngga tek sama ngn button ktk hehe
tp ktk dh awal polah kan?
kmk baruk polah, baruk nemu hehe
[sutera kasih] said…
@shandye.:
thanks shandye :)

jgnla puji sgt hihi
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
skda la terer ney hehe
edit2 jak, carik background d google hehe
[sutera kasih] said…
@iPai:
achik bijak hehe

hahaha ipai ni jd spy la pulak :P
[sutera kasih] said…
@Acik:
hehe malu2 la pulakkk si acik ni
sorry, baru perasan salah eja nama tu..suka suki je tambah huruf H hehe
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad:
ehhh, ambik je sarah..tu khas utk my followers :)
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
comel ke hehe
ila ambiklah :P
[sutera kasih] said…
@Yann Mazian:
thanks dear :)
yala tek..nang sik dinafikan
Insya' Allah selagik sik busy, dptlah jenguk2..

thats why kmk sik gago gilak mun blogger yg femes & rami followers ya sik dpt nk selalu gilak dtg singgah..sbb bkn smua org ada masa ddk ngadap laptop 24/7..even 24/7 ada msa update blog haha

masing2 ada hal dikpun owh..blogging hanya part utk isi masa lapang..

thanks raon sitok dear :)
[sutera kasih] said…
@mr_mrs mikko:
maju sebab maju jd penganggur kan kak hehehe
jgn djeles bah kak, kakak pun dpt buat lg cumil tu hehe doodle tu lukis sndri guna paint..font tu edit di picknik.com
[sutera kasih] said…
@Myboiler:
thanks yeaa, ada masa singgah2 la :)
[sutera kasih] said…
@adan:
thanks adan :)
aku pun teringin mau ada banner sndri, yg flash2 tu..huhu
yg ku buat ni button jak..
[sutera kasih] said…
@alif haris:
hehe pegila usha dorang semua tu..
[sutera kasih] said…
@izyan yasmin:
thanks dear, ambiklah..tu hak public hehe
Myra Jay said…
mLM NIE NAK SINGGAH BLOG aCHIK..
cOMEL LA BUTTON BLOG TU :)
GaRy™ said…
wahhh... dah 1000... tahniah~...
[sutera kasih] said…
@Myra Jay: singgahlah hehe
comel ke?
ambiklah kak hehe
iPai said…
saya memang spy dan stalker .. wakaka ..

alamak, hari tuh kan teringat nama SK ni syaza kan ? yan tuh nama satu lg .. adeh2 .. dah tua saya rupanya..
[sutera kasih] said…
@GaRy™:
thanks gary :)
bkn bangga atau riak, tapi just nk hargai mereka semua..
[sutera kasih] said…
@iPai:
syaza dan yann tu..saya lahh hehe
SK tu nama blog @ nickname sahaja..sy just nk terangkan cz ada yg keliru..
[sutera kasih] said…
@Ardini Humaira:
thanks dini..ambiklah hehe
iPai said…
baiklah .. syaza !! hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …