Skip to main content

Dari blog pun boleh terjumpa member lama: Terima kasih Segmen Keroro :)

Salam dan selamat pagi my readers :)
Tadi masa tengah syok blogwalking, tiba-tiba dapat mesej dari seseorang. Wah siapa sangka dari blog pun boleh terjumpa rakan-rakan lama, tak rugi jugak join segmen si Keroro hehe. Nak tengok kekreatifan saya buat dialog sengal? tengoklah----->

Inilah blog my junior masa zaman sekolah menengah dulu..jom lah singgah ke blog http://aimieamalinaazman.blogspot.com/.


A BIG THANK YOU to KERORO sebab ajak join segmen dialog kreatif. Kalau tak join, tak lah terjumpa my junior zaman sekolah hehe


*KATA HATI: okeylah, nak sambung BW ke blog-blog yg join segmen keroro tu hehe kalau yg belum disinggah tu, sabar-sabar yeaaa, banyak masa lagi :D

Comments

yatie Awang said…
bestkan kalau dapat jumpa kawan lama...rindu pulak kakak kat kawan2 sekolah, dulu, sesetengahnya dah betul2 hilang contek
~AmyLiana8886~ said…
wah dh macam fb lak kan leh jupe kawan2 lama..hehehe..tp yg penting blog xboring mcm fb..hehehhe
AmirFX said…
Lom singgah gik.. Kaktok mok singgah sia kejap...
ILA HonEyBuNNy said…
jap2....

nak terjah blog junior sutera tu..hehe..

bagus kan..dapat mengukuhkan ikatan persahabatan jugak berblog...or fb..;-)
sergeant keroro said…
hehe, my pleasure :)

p/s : rasa bangga lak XD
Ana Aishah said…
dunia blog baguskan.yg lama tak jmpe pn bole bertemu, yg baru kenal pun lebih rapat. :) AA dah follow blog satu lg.baru nk follow sini! hehe

nama Ana(saya)Aishah
datang sini nk ucap tenkiu :)
iPai said…
wah ... kita tak junior senior ek ?
Meck said…
mula-mula ingat dialog betul td..lama-lama tgk macam lain je hehe. tp tahniah pada yg buat ni. salah satu cara dakwah yang baru..lebih berkesan buat masa sekarang..
[sutera kasih] said…
@yatie Awang:
betul tu kak..lagi best kalo dpt jumpa kwn2 lama sekolah rendah & tadika hehe
[sutera kasih] said…
@~AmyLiana8886~:
hehe tu la..tak sangka pulak..lepas ni nk rajin join segmen lah, manatau tejumpa lagi member lain kan hehe
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
aok, singgah jak nun hehe
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
hehe silakan terjah ila :)

betul tu ila, dr blog ni kita boleh dpt ramai kawan tak kira negeri hehe
[sutera kasih] said…
@sergeant keroro:
hehe harus rasa bangga keroooo!! :)
[sutera kasih] said…
@Ana Aishah:
yup..dunia blog mmg bagus, asalkan kita tahu reti cara melayan rakan blogger yg lain :)

aahh, prasan jgk AA dh follow blog yg satu tu lg hehe thanks yeaa dear join my site :)
[sutera kasih] said…
@iPai:
sy pun kurang pasti, ipai ni senior ke junior ekk, ke sama umur???haha :P
[sutera kasih] said…
@Meck:
yeahh..betul tu, mula2 baca pun td ingatkan betul3..rupanya tak, tp pendekatan dakwah tu mmg berkesan :)
tiefazatie said…
nice kan..ifa main blog nie pun dh jumparamai kawan2 masa sklh tau..=)
[sutera kasih] said…
@tiefazatie:
yup..nice2 hehe
tu yg bestnya main belog hihi
mr_mrs mikko said…
c aimi bha pula ni kn yan..
hihih
[sutera kasih] said…
@mr_mrs mikko:
iya ba kak..si aimie amalina..yg cumil2 tu hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …