Skip to main content

Amy dan Konsert Aizat Amdan Borneo Tour di Kuching

Salam malam jumaat my readers :)
Buat apa tu? Tengok Malaysia VS Chelsea ke? Saya pun layan sambil blogging hehe. Just nak kongsi gambar sikit dari my cousin, Amy (Gadis Nikon). Cehhh diorang nak menjeleskan saya lah tu yang diorang pergi Konsert Aizat di Kuching bersama Amir , Dj Fuzz, Masterpiece dan Altimate hehe. Minggu ni Aizat and the geng ke Sabah pulak buat konsert jelajah Borneo Tour. Kalau tak silap di Penampang. Saya confirm lah tak pegi sebab siapa yang nak bawa pegi sana kan?hehe. Fuyooo smart kan gitar Aizat tu.

Wahhh..tahniahlah Amir Jahari, secara rasminya telah menjadi artis rakaman bawah Kasi Gegar Entertaiment, bawah naungan Aizat Amdan dan Anas Amdan. Peluang terbaik tu. Sik sia-sia juaklah kmk join segmen anjuran tunang ktk, Amni & first time menang segmen kat blog Amni hehe. Apa2 hal pun, semoga berjaya dlm bidang yg ktk ceburi okey? (Macamlah Amir baca, tapi xpa, Amni confirm baca haha)

Lagu Aizat yang paling saya suka..lagu tema filem Talentime arahan Yasmin Ahmad, Pergi. Lagu tu memang the best lah. Filem Talentime tu pun not bad. Oh yeaa, Sungai Lui pun best jugak. Semualah lagu Aizat Amdan ni best hehe. Aizat lah yang buat saya percaya bahawa orang gemuk boleh jadi kurus. So, janganlah give up nak kurus, okey?hehe.


Gambar sebelah kiri ni lah pemilik blog Gadis Nikon. Actually, kami berdua kongsi account tapi handle blog masing-masing. Blog Gadis Nikon tu my cousin, Amy yang handle seratus peratus. So jangan pelik, sebab memang benar hehe.
*KATA HATI: sila fokus pemain berbaju biru number 8, ok TQ haha
---> Jom 'exchange link' !

Comments

ILA HonEyBuNNy said…
hehe...ila pun sambil tgk bola n berblog...dah abah tgk bola..terlayan jugak..huawwaw

la....gadis nikon tu cousin sutera nya eh?ila ingat sutera nya blog jugak..ehheh
Bui Junaidi said…
rugi juak x g nangga konsert aizat eh..huhu..kmk tgh layan cerita korea tok..mun iklan bok tuka chanel..hehe
iPai said…
wah, nak jeles juga r .. uhuh .. best ye ..
iPai said…
untuk kode tuh anta cam ne ye ..
AmirFX said…
Aizat nang talented kmk asa... Lagunya semua best...
yad'z said…
lagu aizat semua best..^^
sergeant keroro said…
hehe, begitulah awan nano nano nano :P
shandye. said…
lamanya tak pergi tengok konsert/gig dan sewaktu dengannya...

#terasatua
syahira ariff said…
wooooo
lpak dgn amni gi konsert aizad x ajak yer
nnti awak
haha
=p
sarah mohamad said…
bestnyaaa dapat tengok konsert aizat LIVE jeles ni jeles nih hehe me nak jugak tengok konsert tapi tak suka tempa crowded sangat macam mana tuu hehehe
[sutera kasih] said…
@ILA HonEyBuNNy:
samala kita ila semalam hehe

yup..blog saya ada dua saja, sutera kasih & sutera syaxa :)
[sutera kasih] said…
@Bui Junaidi:
ktk sik pegi ka ria?kazen kmk pegi ya hehe
[sutera kasih] said…
@iPai:
mestilah nak jeles hehe

ipai buatlah tuto huhu
x pun, share link tuto blog yg ipai blaja..hehe
[sutera kasih] said…
@AmirFX:
yala tek..nya nang talented..
ada suara, ada bakat menulis lagu..
[sutera kasih] said…
@sergeant keroro:
hahahaha teringat jozan la pulak
[sutera kasih] said…
@shandye.:
aikk..dh tua ke???hehe
[sutera kasih] said…
@syahira ariff:
ehhhh sy tak pegi dear..sbb sy xberada di kuching hehe
my cousin yg pegi :P
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad:
sy pun jeles jgk dear..hehe
tp samala sy pun xbrapa nk suka suasana crowded..rimassss haha

amy tu my cousin yg pegi :)
iPai said…
syaza dah tukar profile picture r .. tertanya-tanya cam ne rupa syaza ye ..
iPai said…
adeh dah tak ingat dapat kat mana .. uhuhuh

ok .. akan cuba buat tutor k .. saya cari bahan2 ye dulu ..
[sutera kasih] said…
@iPai:
hahaha ipai2..xpenah org nk tau kot..
alaa post dulu2 dh byk muka sy ditayang..dh tobat cket hehe
lgpun xpenting kot haha


okey, xmenyusahkan ka?hehe
[sutera kasih] said…
@GADISNIKON:actually time konsert 2 x crowd sgt... Enough space untuk breath ckplh.. if ikutkan amy mmg xminat pg tmpt bnyk crowd rimas dis is my 1st time pg tgk konsert... so far fan kuching so sporting n best... insyALLAH if ada lg nk pg.. haha.. so bg yg xpg mmg rugi.. hehe... cik syaza my entri bout tok bln 8 bru kluar.. haha.. tpksa ikut urutan gmbr dlm camera.. haha... btw thanks share....
Anassirjahat said…
google2 ada duhal org post sal konsert aizat,hehe nang best :),took some pic n its in my blog cek it out :)
[sutera kasih] said…
@Anassirjahat:
hehe aoklah..peminat tek nak :P
actually my cousin d sinun yg pegi, kmk jeles jak haha
[sutera kasih] said…
@GadisNikonAmy
mesti urang pelik ngga kita berkomen pakey acc yg sama haha duli2 jnji kita fhm kah2

menakah??yahh lamak juakk mentang2 autopublish hihi

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …