Skip to main content

#WW5: jejaka idaman, apa khabar kamu di sana?

pemilik gambar: Syazwana Doodle
(mendapat keizinan owner utk kongsi doodle owner di sini hehe)

ALERT--> just for my loyal readers & Cara semak senaraihitam PTPTN

Comments

alolOo comel nyeh! >.<"
efa said…
waa comeynya doodle tu lawa2 so sweet :)
J.Syazwana said…
wah.
:)

siapa lah jejaka idaman yang bertuah tu kan :)
Redbloodsnow said…
kejawak da jak
katoon ya..hehe
[sutera kasih] said…
@efa:hehe tu la..comel sgt doodle syazwana ni..singgahlah blog owner doodle tu :)
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana: hehe..ohh jejaka idaman :P
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: kejawak plus kiyut!!hehe
EyanaNoorAzlan said…
MISS him too..ahaks..
NuSaNa NoSa 91 said…
wahhh~ semua suka ni.. apa yg xsukanya?? hikhik~ ^_^
Raji and Yeen said…
I like you just the way you are,
tertru lagu bruno mars lak =.=
GaRy™ said…
alamak... kiut gak express feeling camni ek?... nak cuba la~... hohoho..
aiEz said…
weewitt..hehe..cumel...^^
AmirFX said…
Tajuknya WW5.. Maksudnya World Wrestling 5 ka? Nway, kiut gambar kartun ya...
Farihah Ahmad said…
i like the way they doodle. mcm abeh xde ayat pulak hehek.
[sutera kasih] said…
@NuSaNa NoSa 91: yg xsukanya?saya pun xtau dear hehe
[sutera kasih] said…
@Raji and Yeen: hehe xpa2..teruskan nyanyian, sy dgr :P
[sutera kasih] said…
@GaRy™: cubalah kalo brani hehe
[sutera kasih] said…
@aiEz: hehe wiwiwiwiwiwttttttttt
[sutera kasih] said…
@AmirFX: kenak sik alang2 world wide?hehe wordless wednesday laa...
[sutera kasih] said…
@Farihah Ahmad: hehe xpa2..suka doodle ni?jom terjah blog owner doodle tu :)
menjawab soalan my wordless wednesday, bukan kat hosp. kat lab. tgh practical class^^
[sutera kasih] said…
@puterinuraqiliah: owhh tgh prac class hehe ok2 tq
smiley said…
so sweet~~~

like everything that you had done to me ^_^

regards,
Sofia Smiley
Sunah Sakura said…
ada wordssssssssssss! ahahaha
.m y z. said…
alalaaa sweetnya! comel gila doodle mcm ni. tak penah nak reti buat benda alah ni T__T
[sutera kasih] said…
@.m y z.: sy pun tak reti dear...tu doodle kwn blogger yg create hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …