Skip to main content

#WW4: reply me, please?

*INFO: Israk dan Mikraj - 27 Rejab 1432/29 Jun 2011.

ALERT--> just for my loyal readers & Cara semak senaraihitam PTPTN   
            --> info penting utk para siswazah (Skim Latihan 1Malaysia)

Comments

Bui Idzra Ryn said…
anak sapa tok..?kiut kali jak gg nya ya..
J.Syazwana said…
comelnya gambar budak tuh
:)
[sutera kasih] said…
@Bui Idzra Rynanak org d taska kazen kmk cnun hehe
[sutera kasih] said…
@aiEz:hehe comel2 secomel kucing haha
NuSaNa NoSa 91 said…
comel lah budak tu.. auuuchhh~ ^_^
Maii Yusre said…
Comeiiii XD
Gigi dia ada 2 je..hehee
[sutera kasih] said…
@NuSaNa NoSa 91: hehe dia mmg comel..tp kuat mamam :P
[sutera kasih] said…
@Maii Yusre: skrg gigi dia dh empat btg hehe
Farihah Ahmad said…
sibuk kot. xdan reply. hehh
[sutera kasih] said…
@Farihah Ahmad: hehe tu la kot..sabo je la
[sutera kasih] said…
@Raji and Yeen: dah namanya baby mesti comel hehe
[sutera kasih] said…
@QaRr JaliL: mcm tren plak skrg kan baby2 jd model hehe
[sutera kasih] said…
@Hans: makaseh2 hahahaha :P
LUNA LANUN said…
gg dia sgt chumel!
smiley said…
hahaha...comel!!

regards,
Sofia Smiley
[sutera kasih] said…
@LUNA LANUN: hehe yup..giginya 4 btg dh
[sutera kasih] said…
@smiley: hhehe comel tp sgt nakal kak

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …