Skip to main content

Wordless Wednesday #1 Pegang Pokok



*KATA HATI: wordless wednesday hehe..Jemput singgah ke blog AmyLiana (^__^)

Comments

Freaky said…
haha ni rupanya wordless wednesday
ASaDa RyutaRo said…
adeh.. apa sbnrnya wordless wednesday ni?
[sutera kasih] said…
@Freaky: hari rabu...tidak terkata-kata dibuatnya haha
[sutera kasih] said…
@ASaDa RyutaRo: adehh..kisah disebaliknya, not very sure lah..
anggap saja entri tanpa cerita panjang kebar (^__^)
sarah mohamad said…
maksudnya .. pegang la pokok dgn 2 jari. hihihi
pic itu satu penipuan kan???
hehehe...
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad: hahhh!!sarah pandai hehe
[sutera kasih] said…
@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫: hehe pandai ko ceroi yekk..msti ko slalu buat jgk ni hehe
d_LA said…
lawalah pic pokok yg awak snap ni..nice sgt2
[sutera kasih] said…
@d_LA: yup..kwn baik sy yg snap tu..hehe
Redbloodsnow said…
kacak pic ya..mendamaikan jak :) terjah blog nya lok eh :D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …