Skip to main content

Wordless Wednesday #3: hack??crack??

:[ klik gambar utk terus ke senarai blog yg lain ]:

*KATA HATI: Don't worry be happy huhu. Hmm, pernah makan kek Mita? sedap Butter Cheese Cake kedai Mita kat Kuching di SINI :)

ALERT--> just for my loyal readers            

Comments

sarah mohamad said…
ish! sapa pun nak check jugak la hehe harap2 takde :D
Shamsuddin Amin said…
btullah ade... huhu
btul ke tu...?
Sunah Sakura said…
perghhhh! kene tukar password tu!
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad: sarah cek lah..saya baru cek td..before ni mls nk fikir..tp tegerak ati nk cek..ado la pulokk huhu
[sutera kasih] said…
@Shamsuddin Amin: blog awk ada jgk ekk?ntahlah betul ka x..yg pnting berwaspada..
[sutera kasih] said…
@Sunah Sakura: jenuhlah nk ingat pasword2 byk2 huhu apa bleh buat, kena tukar pasword..
ni bukan list target untuk di hack la hahaha



oh ya! saya dari sini ^_^
list mana satu yang awk maksudkan ni? blur blur
ooo list ni, masa diorang hack, ni list orang yang ping blog,, tu je..
Azmie said…
da cek... xde.. hihi =)
Mialia said…
haah la, rsanya bukan
hackers tu kn 'baik'
emieysandra said…
blog duniakuemieysandra pun ada dlm snarai tu, leh cye k ni?uhuk3..
~Jue Aziz~ said…
mcm mana nak check nie
Redbloodsnow said…
bingong nyawa mek koh yan. mek pun blog pun listed. tp mek dh tuka password dah.harap2 sik kenak lah :(
Raji and Yeen said…
huhu blog ak xde pun T.T
syaza kelyza said…
dulu aritu pun blog syaza kena hacked . gerammm gilerrrrrr.
AmirFX said…
Kmk asa sidak tok molah berdasarkan trepik d setiap blog.. Ktk tukar jak password every one week..
[sutera kasih] said…
@Mohd Shukri Fadzillah: owhh..mls lg dh nk ping kt GB kalo cmtu huhu
[sutera kasih] said…
@Mialia: harap2 cmtula jgk huhu
[sutera kasih] said…
@emieysandra: tak tau la pulak dear huhu hrp2 xbetul
[sutera kasih] said…
@~Jue Aziz~: klik link yg sy bagi kt atas :)
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: yala tek kak..tawakal jak lah :)
[sutera kasih] said…
@syaza kelyza: yeke?seram la pulak bila dgr huhu
[sutera kasih] said…
@AmirFX: maybe la juak..adoh tiap mggu tuka pasword?aduh2..dh la lemah daya ingatan :(

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …