Skip to main content

Wordless Wednesday #2: Birthday Cake


*KATA HATI: THANKS a lot..thank you so much for your wishes, the surprise birthday cake, 'ayam BBQ' and gifts hehe..much love for my big family..also tq to my jejaka idaman, imysm :')

Comments

EyanaNoorAzlan said…
nyum, nyummm, nyummmm... manyakk kek ohhh..hehe
Bui Idzra Ryn said…
ya rabbi..nyaman eh..terliur kmk nangga
MIYDA HOMIED said…
sedapnyaa kek atas nii :)
Amni said…
Birthday kitak dear? sedapppp.....

Masih Setia Menunggu
Redbloodsnow said…
best da jak..byk li jak cakes bday nya. dahlah nangis² jak upa..hehe
syafiqakarim said…
This comment has been removed by the author.
vah.. vsah.. vah.. tahniah... lapor tgk kek tu hehe.. :)
Puteri Kasih said…
sedapnyer...nak sepotong

www.puterikasih.com
Raji and Yeen said…
woahhhh byknyer kek..
larat ke abiskan tu? hahahha
yatie Awang said…
wahh..banyaknya kek, kalau tak habis bak sini satu...huhu
[sutera kasih] said…
@EyanaNoorAzlan: hehe sik byklah..duak jak..sigek ya parents mpun :P
[sutera kasih] said…
@Bui Idzra Ryn: nang nyaman!!! kek 1st ya kek oreo cheese
[sutera kasih] said…
@Amni:aok dear..minggu lepas..hehe
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: hehe nangis2 ka upanya..nang nyem kak :P
[sutera kasih] said…
@wa khairul onggon: hehe kalo lapo, mkn je hehe
[sutera kasih] said…
@Raji and Yeen: mesti la tak larat..hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …