Skip to main content

Wahhh Scha (awan dania) dah buka kiosk sendiri (Schapoholic)

sumber gambar: Fanpage Schapoholic

Salam sejahtera semua my readers :)
Wahhhh cayalah Scha dan Awal..masing-masing dah mula berjinak menceburi dunia perniagaan. Pelakon utama drama Awan Dania, Scha dah buka kiosk Schapoholic menjual pelbagai aksesori dan pakaian wanita. So, kalau awak peminat nombor satu Scha, minat tengok fesyen Scha, bolehlah pergi berkunjung di kiosk milik Scha hehe. Host rancangan Fuhh, si Awal Ashaari pun rupanya dah ada kiosk sendiri, Wedgie-Wedges yg menjual sepatu wanita (wedges, sandals dan flats). Memang salute lah pasangan sehati sejiwa SchAwal hehe. Semoga korang berdua cepat-cepat ke jinjang pelamin :)

sumber gambar: Fanpage Schapoholic

Comel-comel lah barangan jualan di kiosk Scha. Pakaian yg dijual di kiosk Scha semuanya dibeli dari Bangkok, Korea, Jakarta, China dan Hong Kong. Wahhh no wonder lah unik dan stylo. Paling menarik, harga barangan yg Scha jual tak tetap, kalau awak bertuah, dapatlah diskaun istimewa dari Scha!! Kalau awak tinggal berdekatan dengan The Curve Shopping Centre Mutiara Damansara, bolehlah awak singgah ke kiosk Schapoholic di Level 1, jangan lupa belikan saya sekali (^__^)

*KATA HATI: Suka sangat tengok pasangan Scha dan Awal..sangat sweet awwww!! Info lanjut berkaitan kiosk Scha, sila ke fanpage rasmi kiosk Schapoholic kat SINI.

Comments

HonEyBuNNy said…
adehhhh..

nak terjah la...ila selalu gak g the curve tgk wayang sna...pasti terjah..heheh

cantik ja barang2 tu tgk....berkenan lak..
agak2 mahal tak ea barg yg diowng jual ni,. klu murah nk gak pergi beli,.he3
zarulfarhana said…
eh awan dania mmg dh hbis ka.
Zura said…
kalau nk jumpe shca ngan awal blehlah terjah the curve..:)
Shamsuddin Amin said…
tringin juga nak g tgok kiosk dorg ni... hehe
Imran nyambek said…
jom gi sane ramai2.gua minat scha.hihi
Redbloodsnow said…
wah wah wah...selangkah maju dh dorg ni ek
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: ila terjahlah hehe..ila tinggal area sana ekk, bestnya blh singgah kiosk scha..sy jauh hehe
[sutera kasih] said…
@NURUL AINI NORAZMAN: menurut apa yg sy bc kt notes scha, below hundred, n maybe ada discount hehe
[sutera kasih] said…
@zarulfarhana: xsure, sbb dua minggu dh terlepas tgk..
[sutera kasih] said…
@Zura: betul2..kalo dorg busy shooting, kempunanla hehe
[sutera kasih] said…
@Shamsuddin Amin: kalo dekat, pegilah tgk, kot2 dpt beli brg utk aweksss hehe
[sutera kasih] said…
@Imran nyambek: wahhh you minat scha ekk..pegila terjah hehe
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: yup..bagusla ya ada plan for future..
nabila faryzza said…
wahhh. mesti dorang dah nak kahwin. tu yg buka bisnes cr duit tu. hehe :)
[sutera kasih] said…
@nabila faryzza: hehe mungkin jugak..lagipun, smpai bila nk hrp income lakonan kan..ada masa pasang surut karier dorg tu, so dorg ni buat lgkah yg bijak cari income smpingan :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …