Skip to main content

Virgin Coconut Oil.Saya dah, awak dah?

Thank you so much to Ardini Humaira a.k.a Dini sebab bagi empat free gift kat atas tu (3 Lip Balm Strawberry dan Bearberry yoghurt facial mask Avon). Awak dan awak jangan dengki hehe. Saya dapat free gift tu sebab saya shooping kat SINI, Dini bagi tawaran harga istimewa kalau beli hari tu. Murahlah!! Shipping pun murah. Tapi harga itu untuk hari tu saja. So mak suruh borong tiga kotak sekaligus. Sebelum ni saya dan mak try produk yang saya dah jadi member produk itu, produk tu memang sangat bagus, tapi tak tahanlah nak beli sebab harga berapi, susah saya nak maintain sebab belum ada duit sendiri hehe. Kena tunggu dah kerja ada duit sendiri barulah dapat maintain semula.

So saya ajak mak beli Virgin Coconut Oil (VCO) atau Minyak Kelapa Dara. Agak lama jugaklah saya buat 'research' pasal VCO ni, saya baca-baca testimonial orang yg dah try VCO, semuanya bagi feedback positif. Tak salah kalau saya nak cuba jugak kan? Saya pun nak bertambah sihat dan chantekkk hehe. Mak kata, 'Kalau beli megi, keropok, fast food, kita sanggup belanja banyak, apa salah keluarkan duit sebulan sekali beli produk kesihatan diri?Apa guna carik duit banyak-banyak kalau tak ambil berat pasal dalam & luar badan, Okey, booking dan beli VCO tu'. Hahh awak tak nak try ke? Kalau berminat boleh hubungi dengan dua rakan blogger saya yg jual produk catalyst ni, Ardini Humaira dan Misa Sakura.

Apa itu VCO?: Sila ke SINI

Testimonial VCO:
SINI dan SINI dan sila google sendiri sebab dah banyak testimonial tentang VCO di ruang internet, jangan malas-malas :D

*KATA HATI: Tunggu testimonial dari saya, sebulan dari sekarang, Insya Allah (^__^)

Comments

sarah mohamad said…
yey! dapat free gift lagik. hiks ramai dah yg kata vco ni elok :)
cik Nemo said…
Okay tak?? nak jugak la try benda alah ni.. Huhu
Amni said…
baruk nak nanyak pa benda ya.. hehehe.. sedang membaca apa benda ya.. ehehe...
ramai guna nieh skang eh...
memang terbaek nieh...
HonEyBuNNy said…
betul tu sutera..

VCO memang terbaik la..ila pun amal makan VCO neh...skrg 1 family makan VCO..heheh
Redbloodsnow said…
beli barang ngan dni nang best aie. siap ada barang free..hehe
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad: yup..shopping lah kt blogshop dini hehe yup, tu yg nk try :)
[sutera kasih] said…
@cik Nemo: setakat ni okey nemo..baru je makan tadi pagi, dh membuang2 haha tggu esok plak cmna
[sutera kasih] said…
@Amni: hehe baca lah amni..
[sutera kasih] said…
@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫: yeaa..tu yg nk try ni..hope menjadik ngeee
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: ila pun dh try kan..sy baru nk try..hehe mostly ckp vco bagus..
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: yala tek..bait dini yaa berik gift :)
angahIera said…
hai! bruk try juak VCO^^
raflessia07 said…
salam. saya nak mohon share ni boleh tak. nanti saya kreditkan ke blog awk yea
[sutera kasih] said…
@raflessia07: okey, boleh, silakan :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …