Skip to main content

Thank You So Much GadisNikon

*kan kantoi dah tu nama owner blog ni haha created by GadisNikon*

Salam pagi buta khususnya my readers yg belum sleeping beauty :)
Entri #ringanringan saja nak bebel di pagi hari ketika orang tengah nyaman dibuai mimpi HEHE. Maaf kalau tiada input atau info dalam entri ni untuk awak awak dan kamu. Hanya nak menunjukkan tanda terima kasih dan menghargai pemberian insan kesayangan saya, GadisNikon. She is my beloved cousin. Dah anggap dia macam my sister. "Kamek duak nang kaki poret mun ada masa haha everything we share together, i miss you mucho mucho". Kalau awak nak kenal dia, boleh tegur dia kat SINI. Jangan hairan sebab dia berkongsi akaun blogger dengan saya, tapi dia handle sendiri blog tu. She loves photography damn much. So dalam blog dia banyak koleksi gambar, check it out !



Sarawakian mode: 'Makseh amy berik aku hadiah tok, nyaman ehh baunya. Aku suka. HAHA. Sori bab ku sik apat uplot gamba perfume diberik kau ya pasal you know kan my uzur lappy sik bergeng ngan HP usangku gik dah, so sikmoknya transfer file huhu  paksa ku cilok gamba dari blog tempat kau beli perfume tok ngeee..wangi aeee perfume dberik kau ya, birthday ku kali tok dapat duak jenis perfume Victoria's Secret & Dream of Pink Lacoste. Paling penting hadiah terhebat ku taun tok, KASIH SAYANG & LOVE dari family & my girls, i mean my beloved cousins..also all wishes from member2 tersayang, awak awak dan awak rakan blogger dan Jejaka Idaman, MAKSEH semuanya oiii!!'. (^________^)


ALERT--> just for my loyal readers

Comments

yana halim said…
tak pernah jumpa pun perfume nie...wangi, ekk?
Bui Idzra Ryn said…
iyah..alu berjakok pok..hehe..bestnya dpt perfume VS ya..VS nang wangi,semua barangnya wangi...
arabella said…
perfume eaa? mcm nail polish pn ade...hehe
[sutera kasih] said…
@yana halim: cuba klik link blog yg jual tu..wangi sgt ! hehe
[sutera kasih] said…
@Bui Idzra Ryn: yala tekk kak bui haha..kmk baruk 1st time pakey VS ya..wangi2..blog ya jual sample ori VS..
tak pernah beli...nak hadiah jugak...hehe
[sutera kasih] said…
@Gnie@SimplyStyle: tak pernah beli jgk hehe..org hadiahkan :)
AmirFX said…
Hepi belated besday Sutera! Semoga ktk panjang umur dan murah rezki sepanjang tahun...
[sutera kasih] said…
@AmirFX: makseh amirFX !! amin y arabbal alamin..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …