Skip to main content

SEKALI LAGI..cinta itu milik kita

Salam comel my readers :)
Sekejap masa berlalu kan? Hari ini hari terakhir bulan Jun. Bulan depan kita berjumpa di Julai pulak okey? Padahal esok je pun hehe. Btw, Sekali lagi David Teo berkongsi filem untuk para peminat filem tempatan, khususnya buat peminat-peminat setia adik Mia Sara Nasuha hehe. Filem Sekali Lagi menggandingkan Pelakon Terbaik Wanita dan Lelaki Terbaik Festival Filem Malaysia (FFM) ke-23, iaitu Lisa Surihani dan Bront Palarae serta Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik FFM23, iaitu Shaheizy Sam, bersama Pelakon Terbaik Kanak-kanak kesayangan ramai rakyat Malaysia, Mia Sara Nasuha!! hehe Hari ini dah mula ditayangkan serentak di seluruh pawagam tanah air.

Berduyun-duyunlah adik, kakak, abang, ibu bapa, pakcik, makcik, atuk, nenek ke pawagam berdekatan yeaaa hehe..Mana-mana pasangan yg belum ada hubungan atau ikatan sah tu, sila duduk jauh-jauh yeaaa..gelap tu dalam pawagam..faham-faham sendirilah yeaa..jangan marah kalau terasa, sekadar mengingatkan hehe. Eh, siapa dah tengok filem Sekali Lagi? Ada yang dah buat review filem Sekali Lagi tak? jangan lupa kongsi link entri kat kotak komen, okey? Hans, jangan lupa buat review (^_^)

Jom layan info filem Sekali Lagi:
  • Sinopsis filem Sekali Lagi, Video trailer filem Sekali Lagi, Pelakon filem Sekali Lagi, Pengarah filem Sekali Lagi di SINI
  • Video Lisa Surihani bersama Shaheizy Sam promote filem Sekali Lagi di SINI
  • Koleksi gambar pelakon filem Sekali Lagi:









"kalau ada jodoh kite jumpe lagi" -Mia Sara Nasuha-
sumber gambar: Fanpage Facebook Mia Sara Nasuha & Facebook David Teo

Comments

Pojiekyra said…
hehe kyra xpnah tgk pon even satu episod..sob3 sedihnya huhuhu
yatie Awang said…
mesti best kan...tunggu....hehe

ada kek kat blog kakak, jom makan
[sutera kasih] said…
@Pojiekyra: satu episod?ceta pa tu kyra?
[sutera kasih] said…
@yatie Awang: tungguuuu..hehe :P

yaka kak?ok jom makan kek hehe
eyna said…
like gilax....
da tgk the making dye,..
cam bes je...
nak2 ade lisa lak tuh,,
wif da cumel mia...
heehhee...
[sutera kasih] said…
@eyna: mostly myb ramai pakat tgk film ni sbb pelakon2 hebat hehe yg pnting ada mia, sam & lisa :P
NuSaNa NoSa 91 said…
cite ni sal pe?? tak tau pape ni.. blurr jap~ hihii~ ^_^
wayang dah lame giler xjenguk...
GaRy™ said…
wah3!! gary pun ada review filem ni gak... hehe... x sabar nak tengok..
[sutera kasih] said…
@NuSaNa NoSa 91: sy pun xtgk lg jd xtau nk gtau cmne hehe sy tggu review dr blogger yg dh tgk :P
[sutera kasih] said…
@GaRy™: bah, buat lah review lepas dh tgk nnti k gary :)
cik pip said…
comel ye..jejln sini jp..
click bwh ni...:)spexial..

http://sepitsini.blogspot.com/2011/06/thanx-follower.html
[sutera kasih] said…
@cik pip: mia comel kan?hehe
ok jap lg sy klik :)
[sutera kasih] said…
@zOeY zAu YaH: comel kan bdk tu..comellllllllllllllllllll
Ardini Humaira said…
asal ada mia... lisa... shaheizy sure cite tu besh kan :D xsabo dni nak tgk hehe
smiley said…
best tak cite nih ek? bape bintang boleh bagi ni?

regards,
Sofia Smiley
Ain Zulaikha said…
tu diaaaaa gabungan pelakon hebat2.. best tak best lain cite hehe
cha zainol said…
ohman. nak sangat tengok. hu~
d_LA said…
wahhh..sume pelakon hot2 ni..adik mia sara tersgtlah comey...geram gilerrr...
afiqridhuan said…
best laaa citer niyh

dah tgk daaa

mia sarah comel

hahaha

jalan2 di sini
[sutera kasih] said…
@Ardini Humaira: hehe gabungan mantap, pasti best kan dini hehe sy tgk the making pun dh nanges2 haha
[sutera kasih] said…
@smiley: tak sure la kak sofia..sy pun blm tgk, tp tgk the making nmpk mcm best :)
[sutera kasih] said…
@Ain Zulaikha: hehe betul tu ain..best tak best tu blkg cite..yg pnting pelakon2 best hehe
[sutera kasih] said…
@d_LA: nk tgk sbb adik mia sgt comel hehe time tgk the making pun, dh teruja nk tgk
[sutera kasih] said…
@afiqridhuan: hehe awk dh tgk ekk?kalo awk ckp best, best la tu hehe
iPai said…
Mia sarah ni memang comel sangat2 .. tibe2 skrang dah banyak cakap ..

boleh tak kata dia kurang comel kalau dia banyak cakap
[sutera kasih] said…
@iPai: ehhh tak boleh, dia tambah comel kalau banyak cakap hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …