Skip to main content

Promosi hebat utk para lelaki macho yg teringin nak jadi lelaki maskulin

RM65 instead of RM940 for a Derma Detox Facial  plus
Body Toning Treatment at Masculine, 18 Locations [93% OFF]
Tawaran yg diberi:
-Derma Detox Facial
-Body Toning Treatment
-Pre and Post-Treatment body measurement and consultation
Info berkaitan:
-Redeemable at Masculine's 18 locations
-Derma Detox Facial includes extraction, face pressure point massage and relaxing back neck massage
-Treatment and products helps tone the tummy in just 3 simple steps: 1) Electropolysis Toning Treatment, 2) Tummy Wrap and 3) Infra Ray Heat Blanket


Awak awak dan awak, para blogger dan lelaki-lelaki macho menjadi pembaca setia blog saya, jangan lepaskan tawaran hebat ini. Tak teringin nak jadi lelaki maskulin?hehe Sekiranya awak berminat dan nak tahu syarat-syarat, cara perolehi rawatan
|
|
|
V
sila klik SINI
(you can BUY as GIFT)
*iklan berbayar


ALERT--> just for my loyal readers
Proton Inspira dan Samsung Galaxy

Comments

Bui Idzra Ryn said…
fuhhh..tergoda jap ngan kemachoan lelaki yg x pakey baju nun..hahaha..
[sutera kasih] said…
@Bui Idzra Ryn: yahhhh kak bui lok tergoda indh haha..
Fathiah Hamim said…
perasan tak kat shoutbox ada orang nickname jantan lembik? jual stuff macam.... heh
[sutera kasih] said…
@Fathiah Hamim: jantan lembu?jual ape fathia?mcm seram je bunyi hehe
NuSaNa NoSa 91 said…
sy pompuan.. heeee~ ^_^
Farihah Ahmad said…
*tutup mata tutup mata :p*
yatie Awang said…
nanti lelaki semua tak nak pakai baju...hehe
Bui Idzra Ryn said…
fathiah..dia ader gak tinggalkan jejak d shoutbox bui,tp bui tak bukak pun..

sutera..jantan lembik..nyual barang seks..gila..hihi
Raji and Yeen said…
wah ader gak eh promotion cam nih.. o.O , bgus nyer owh!!!
[sutera kasih] said…
@NuSaNa NoSa 91: heeeee manatau nk beli hadiahkan utk bakal hubby ngeeeeeeee
[sutera kasih] said…
@yatie Awang: hehe jgn perempuan tak pakai baju udah lerr :P
[sutera kasih] said…
@Bui Idzra Ryn: owhh..kira msj spam la tu kan?nsb bek blog ni shoutbox dh hilang huhu tu yg mls nk letak tu..


astaga, nak leput!!!ada juak ka org bejual bnda ya di intenet??eyerrr
[sutera kasih] said…
@Raji and Yeen: mcm2 ada hehe iklan berbayar :)
Maii Yusre said…
Walaweyhhh! Pewit3! Macho benor abang atas tuh! XD
hani apandi said…
ketok banyak miak laki serbu blog ktk.haha
GaRy™ said…
eh, bila masa SK ambik gambar gary tuh?.. hihihi~
[sutera kasih] said…
@Maii Yusre: hehehe macho la sgt kan :P
[sutera kasih] said…
@hani apandi: sik juakk hani, mun ada pun, malu kali sidak mok drop comment, nak ka kantoi kelak haha
[sutera kasih] said…
@GaRy™: erkkkkkkkkk siapa perah santan sini ni gary?hehehe
Redbloodsnow said…
macho da jak model laki ya..hehe :P
iPai said…
saya tak maskulin .. =P . leh tak ?
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: hahahaha tutup mata kak :P

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …