Skip to main content

Pelengkap Hidup (Eren ft Romi)

(Kamal Adli sambut birthday Intan Ladyana, so sweet)


sumber: Youtube
 Lirik lagu Pelengkap Hidup by Eren ft Romi

Aku bagai laut
tak bertepi dan tak berkarang
Aku bagai bintang
yang tak ditemani malam

Melihat dirimu
Ada senyum canda dan tawa
Yang membuat aku tak ingin pergi darimu

Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temani ku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh
Ingatlah aku
Bila ku disampingmu
Peluk tubuhku

Bila kau rindu aku
Panggil namaku ku datang menemuimu

Peluk erat jasadku
jangan lepaskan
Tetaplah kau disini
arungi malam

Kerna hanya dirimu, belahan jiwa
Pelangkap ku di dunia

Teringat janji lamamu kepadaku
Teringat aku teringat
Teringat saat kau masih ada di sini
Temani ku sepanjang hari

Bila kau pergi jauh
Ingatlah aku
Bila ku disampingmu
Peluk tubuhku

Bila kau rindu aku
Panggil namaku ku datang menemuimu

Oh peluk erat jasadku
jangan lepaskan
Tetaplah kau disini
arungi malam

Kerna hanya dirimu, belahan jiwa
Pelangkap ku di dunia

Bila kau pergi jauh
Ingatlah aku
Bila ku disampingmu
Peluk tubuhku

Bila kau rindu aku
Panggil namaku ku datang menemuimu
Oh peluk erat jasadku
jangan lepaskan
Tetaplah kau disini
arungi malam

Kerna hanya dirimu, belahan jiwa
Pelangkap ku di dunia

*KATA HATI: Layan tak lagu kat atas ni? Touching your jantong tak?huhu. Okey, Happy birthday Intan Ladyana. Dengki tengok Kamal Adli celebrate birthday IL siap post kat blog Kamal Adli lagi hehe, so sweet both of you!! Bahagia hidup kalau dapat birthday surprise camtu hikss, dapat birthday surprise macam birthday Lisa Surihani pun okey jugakk, awak nak buat camtu tak untuk saya??Mesti tak kan? Takpalah hehe.Tolong jangan ingatkan aku bulan ini bulan June, oh tidakkk (^__^)

Comments

Redbloodsnow said…
sooo sweet lah cdak duak tok. mek nk terjah blog kamal lok eh :D
Hans said…
seronok bila dapat benda yang kita tak jangka
contoh macam sambut besday nih
:-)
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: nya duak nang sweet!! follow lah blog nya, nya konpom follow ktk balit hehe
[sutera kasih] said…
@Hans: yup, betul tu hans..rasa diri sangat dihargai :')
Telaga Putih said…
mntk tlg like page ni buley? juz like fanpage tu jek.. http://fnndoubleooomph.com.my/home.php?fnnid=100000023988617
Amni said…
kmk sama juak nak terjah blog nya.. ngegeh o kmk.. hahaha...
Ain Zulaikha said…
bila lah nak besday saya lak ni, kamaladli agak2 buat jgk ke tak? hhehehhe
[sutera kasih] said…
@Amni: hehe terjah jak..blog ya kdg2 nya empun handle, mun nya busy, kdg2 admin (his PA kot) nya handle..
[sutera kasih] said…
@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫: kan kan kan kan???tp birthday ko aritu lg best kan hehe
[sutera kasih] said…
@Ain Zulaikha: tunggu je lah bestday awk, rasanya ye kot hehehe ;P

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …