Skip to main content

Koleksi Video Maharaja Lawak Minggu 12

Salam ketawa gembira semua my readers :)
Awak, senyumlah sikit awal-awal 'Morning Blues' hehe. Jumaat lepas dah tengok tak maharaja lawak minggu ke 12? Perghhhh best gilerrr, tak percaya? Percayalah hehe. Sebelum tengok video kat bawah ni, jom baca ulasan Hans tentang persembahan peserta-peserta maharaja lawak minggu ke 12 di SINI. Okey, ceriakan semula pagi isnin korang, jom layan video lawak pecah perut kat bawah (^__^)

Koleksi video maharaja lawak minggu 12 (17 June 2011)
  • Jozan: Tugasan Pertama klik SINI dan Tugasan Kedua klik SINI
  • Sepah: Tugasan Pertama klik SINI dan Tugasan Kedua klik SINI
  • Jambu: Tugasan Pertama klik SINI dan Tugasan Kedua klik SINI
  • Nabil: Tugasan Pertama klik SINI dan Tugasan Kedua klik SINI
  • R2 : Tugasan Pertama klik SINI dan Tugasan Kedua klik SINI
-Koleksi Video Maharaja Lawak JOZAN (Minggu 1-9) klik SINI
-Koleksi Video Maharaja Lawak Minggu 9 klik SINI
-Koleksi Video Maharaja Lawak Minggu 1 dan 2 klik SINI
-Koleksi Video Maharaja Lawak Minggu ke 11 klik SINI

sumber video: Youtube (jangkamasa video available bergantung kpd youtube)

Comments

Zura said…
sepah terbaiklah yan..hehe..mmg lawaklah...
Lizzie Yasmin said…
Hebat betul mana aku pi msti cite psl mereka - mereka ini.. Haish
[sutera kasih] said…
@Zura:aahhh sepah kelakar giler mggu lepas haha pesaing jozan !
[sutera kasih] said…
@Lizzie Yasmin: hehe yup..sbb kelakar & berbakat..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …