Skip to main content

Koleksi Video Maharaja Lawak Minggu 11



Koleksi video Maharaja Lawak Minggu 11
  • Jozan: Task 1 klik SINI dan Task 2 klik SINI
  • Sepah: Task 1 klik SINI dan Task 2 klik SINI
  • Jambu: Task 1 klik SINI dan Task 2 klik SINI
  • Nabil: Task 1 klik SINI dan Task 2 klik SINI
  • R2 : Task 1 klik SINI dan Task 2 klik SINI

-Koleksi Video Maharaja Lawak JOZAN (Minggu 1-9) klik SINI
-Koleksi Video Maharaja Lawak Minggu 9 klik SINI
-Koleksi Video Maharaja Lawak Minggu 1 dan 2 klik SINI
-Koleksi Video Maharaja Lawak Minggu 12 klik SINI
sumber: video youtube (jangkamasa video available bergantung kepada kebenaran pihak youtube)


*KATA HATI: i heart JOZAN !!! (^___^)

Comments

wahida said…
mula2 dulu minat jambu, tapi lama2 jambu mcm dah kureng...skang minat giler kat jozan ngan sepah...
Shamsuddin Amin said…
suke johan... hehe
lawak lawak...^^
Maii Yusre said…
Sokong sepah!! Maii klik link ni eh XD
Cik Meyo said…
suka jozan jugak! :DDD
[sutera kasih] said…
@wahida: sy xbrapa sgt minat jambu..JOZAN & SEPAH tetap di hati hehe
[sutera kasih] said…
@Hans: tau xpa..tp sedih mggu ni last dh, final..lps ni xda dh nk ktwa2
[sutera kasih] said…
@Maii Yusre: hehe sepah the best jgk
ZIPPO MILLER said…
Zippo minat Sepah, Jozan Nabil yeahh...ha senang tak yah carik kat youtube,,cari sini je hahah
[sutera kasih] said…
@ZIPPO MILLER: zippo, sy setia ngn jozan hehe ok, nnti sy tlg carik video minggu yg lain lagi k..hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …