Skip to main content

Keputusan Final Maharaja Lawak 2011: Sepah yawww!!!

Keputusan Pertandingan Maharaja Lawak 2011
Setelah berentap dan berlawak selawak lawaknya selama 12 minggu, dan pada malam ini 24 Jun 2011, akhirnya Keputusan penuh pertandingan Maharaja Lawak telah dibuat. Kesemua finalis telah mempersembahkan idea dan kreativiti lawak yang baik serta ada input yg baik untuk penonton. Tugasan pertama bebas dan tugasan kedua muzikal. Pertandingan Maharaja Lawak siaran Astro Warna setiap Jumaat jam 10 malam telah mendapat sambutan hangat dari penonton. Video final Maharaja Lawak? nanti tunggu para uploader share okey, pastu saya tolong kumpul link utk awak awak dan kamu tengok hehe 


Setelah diundi oleh peminat dan diadili oleh Mamat Khalid, Ahmad Idham dan Otai Pelawak legend Malaysia, Saiful Apek keputusannya adalah:

Juara Maharaja Lawak musim pertama 2011 akan memperolehi RM350k, adalah:


JUARA Maharaja Lawak: Sepah


SEPAH terkenal dengan lawaknya 'aaaa semput..manisnya kurma itu'. Dengan tagline Baek Punya, telah menjemput Dafi untuk berganding dalam persembahan akhir.

Naib Johan Maharaja Lawak: Jozan



Tempat Ketiga : Nabil
Tempat Keempat: Jambu

TAHNIAH kepada kesemua peserta, anda tidak menang bukan bermaknanya anda tidak lawak, anda tetap Maharaja Lawak Malaysia !!! :)

Jom flashback Koleksi Video Maharaja Lawak 2011 kat SINI.
ALERT--> just for my loyal readers

*KATA HATI: frust aku hahaha

Comments

GaRy™ said…
kenapa bukan jozan yang menang?... dihati gary, jozan la maharaja lawak sebenar... huhuhu~
anyway, gary follow cne yer~
ibuintan said…
yesss... tahniah Sepah , memang terbaek

tahniah juga kepada Jozan, Nabil dan Jambu
ASaDa RyutaRo said…
hahahaha.. sikpa. sepah pun layak jwak menang selain jozan. nangga sidak berposing jak dah ckup nyuruh tersengih.
J.Syazwana said…
saya tengok dekat medan selera dekat2 rumah taw. time dafi keluar tuh semua orang jerit. haha macam tak sangka dafi sporting join dorang. hehe
Maii Yusre said…
Sepaaahhh!! Dah agak daa..
Sepahh mesti menang punyaaaaa~
[sutera kasih] said…
@GaRy™: sebab sepah menang lah huhu..apapun, jozan ttp juara di hati hehe

tq gary :)
[sutera kasih] said…
@ibuintan: sepah mmg terbaek :)

semuanya terbaek hehe
[sutera kasih] said…
@ASaDa RyutaRo: aaahhhhhh tetap juak frust !!! :D
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana: aahhh..shuib kan minat dafi hehe kelakar la dorg tu patutlah menang hehe
Pojiekyra said…
xsgka sepah yer..y pnting dia pon best!!!!!
chemay said…
nak jozan yang menanggggg
:(
Amni said…
Congratulations dengan sepah.. kmk dengar juak malam tadik apsal ya... hehe...
urm nabil tetap dalam hatiku :) best brooo hahahaha
[sutera kasih] said…
@chemay: aahhh..nk jozan jgk :(
[sutera kasih] said…
@Amni: kmk tlg jwb bg pihak sepah..sama2 amni hihi

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …