Skip to main content

Kelebihan Bulan Rejab (GAMBAR.DOA)

Bulan Rejab pada tahun ini  bermula pada 3 Jun 2011, manfaatkanlah(^__^)
(Israk dan Mikraj - 27 Rejab 1432/29 Jun 2011)


 *KATA HATI: Selamat kembali bulan Rejab..semoga Rejab tahun ini menjadi pemangkin perubahan kita ke arah kebaikan..jom puasa sunat :)
ALERT--> just for my loyal readers      

Comments

melepas pose sunat ari tue...
huhu...
HonEyBuNNy said…
jom beramal ibadat....;-)

banyak pahalanya kan...
Papa Mifz said…
pose sunat...jom2....;)
Ain Zulaikha said…
selamat bulan rejab :)
Redbloodsnow said…
nice info adik syg..hehe
Khairunnisa' said…
Thanks for sharing.

Sebenonya, kawe nak ucapkan selamat ulangtahun yang ke, well you know how old you are. Semoga dimurahkan rezqi, insha'Allah.

Nisa'
Zawifatul Aziah said…
thanx for reminding. such a good entry :)
Zawifatul Aziah said…
thanx for reminding. such a good entry :)
Zawifatul Aziah said…
thanx for reminding. such a good entry :)
[sutera kasih] said…
@Freaky: jom...ambik peluang bulan rejab :)
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: yup ila..saling mengingati jugakk :)
[sutera kasih] said…
@Papa Mifz: jom jom ramai2 pose sunat bln rejab :)
[sutera kasih] said…
@Ain Zulaikha: selamat bulan rejab jgk ain :)
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: thanks kakak ku syg ! :)
[sutera kasih] said…
@Khairunnisa': thanks nisa'...yeahh sweet 16 *prasan kejap* hehe tq ats doanya..amin

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …