Skip to main content

(Karok Video): "Kailangan Kita" -ost stanza cinta-

[VIDEO] OST Drama Stanza Cinta: Antara Kita (Nikita & Jed)



sumber video: Youtube
Salam Stanza Cinta :)
Boring? Jom santaikan diri dengar lagu Antara Kita, dinyanyikan oleh penyanyi terkenal Philipine, Jed Madela berduet dengan artis Malaysia, Nikita Palikat. Lagu ini merupakan lagu hits di Philipine yg telah diterjemahkan ke bahasa melayu daripada bahasa tagalog, Kailangan Kita. Siapa yg layan drama tagalog, mesti familiar dengan lagu Kailangan Kita. Oh mungkin tak tau tajuk kan? Tapi kalau dah dengar melodi lagu Antara Kita, mesti awak akan cakap, ohhh lagu ni macam pernah dengar !! hehe

Info tentang Jed Madela:
Nak dengar lagu Antara Kita versi tagalog? klik SINI
Sinopsis.Kupasan.Lagu Video OST.Pelakon drama Stanza Cinta klik SINI
Kepada penduduk Sabah, for your information, Jed Madela with Nikki Palikat akan menjelajah Sabah bersama DiGi, so jangan lepaskan peluang bertemu mereka :)

Comments

ztie said…
byk juak dh kmk terlepas nak mangga cita eh. huhu kin byk jak cita dah
AmirFX said…
KMk lom pernah tgk gik cita tok...

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …