Skip to main content

HAPPY BIRTHDAY TO ME (quick update)


HAPPY BIRTHDAY to me..tq kpd yg wish hehe sorry lambat balas kunjungan awak awak awak dan awak..don't worry, nanti saya reply semua komen & kunjungan awak semua :)

Posted @ Nokia

>

Comments

angahIera said…
Hepi Birthday Sutera Kasih :)
may ALLAH bless U..
eyana ~_* said…
happy bestday za, where r u? waiting 4 ur entri.. selamat bcuti sekolah arr..hehe
~ Arez-Leen ~ said…
HAPPY BIRTHDAY TO U..
izaLis™ said…
hepi besday dear..

http://konspirasi-nakadnas.blogspot.com/2011/06/happy-birthday-cik-syaza.html
HaFiz said…
keciknye kek,anyway Happy Birthday chck my blog after 3 day from now LOL...Atlternative word
sarah mohamad said…
happy birthday dear :) semoga panjang umur dan di murahkan rejeki hihi :)
HaFiz said…
Keciknye kek beli besar sikit kat secret resepi...anyhow happy bitrh day check mine kongsi cara buat header kalau nak lebih lagi boleh cari http://hafizazrai-design.blogspot.com
Redbloodsnow said…
wahhh..duhal aritok bday ktk. hepi buffday adik cyg! hehe
semoga panjang umur dan murah rezeki anda...Happy belated Birthday to you..
d_LA said…
hepi belated bday dear..sori lmbt wish..hepi2 salu ye^^
Ashraf Jalil said…
hepi belated birthday!
HonEyBuNNy said…
happy birthday sutera....

sori lau lambat wish..ila busy skrg neh,...;-(
Maii Yusre said…
Happy birthday! :)
Zawifatul Aziah said…
ur birthday ye..happy birthday dear..may all ur wishes come true..anyway im a new blogger,oredi follow ur blog.nice blog :)

-->aziesuhaimi.blogspot.com
Hans said…
saya wish x lagi?
kalau belum happy belated birthday
TYNTHA LANA said…
alamak, terlambat..happy belated besday,hehe. tanks sebb singgh bog lana ea.
Luna Nisa said…
eh gemini gak ke?? sama la kite tpi sy 11 june..hepi belated besday!!!
happy belated birthday!
[sutera kasih] said…
@angahIera: thanks angahlera..may ALLAH bless you too :)
[sutera kasih] said…
@izaLis™: terima kasih my dearest bff!!
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad: thanks sarah ku syg!! :) amin for your doa!! hehe
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: aok kak..thanks a lot kak!!!hehe
[sutera kasih] said…
@[p@kcikLie] : [ mamaDiana]: thanks pakcik & mamadiana atas doanya :)
[sutera kasih] said…
@d_LA: thanks dear for your wish :)
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: thanks ila !! takpe ila..sy pun baru dpt 09 ni hehe
[sutera kasih] said…
@Zawifatul Aziah: thanks a lot dear..tq sgt2 ats doanya :) thanks again cz sudi follow my blog..will terjah your blog after this!! :)
[sutera kasih] said…
@Hans: terima kasih HANS!!!
[sutera kasih] said…
@TYNTHA LANA: takpe lana..btw, thanks for the wish! :)
[sutera kasih] said…
@Luna Nisa: yup gemini jugak hehe happy belated bestday to you !!

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …