Skip to main content

Free SMS MMS FB Twitter with DiGi Super Reload Youth SS


Perhatian kepada awak awak awak dan awak yang kaki Facebook dan Twitter, Digi menawarkan promosi hebat lagi menjimatkan!!! Hanya perlu tambah nilai kad DiGi prepaid tak kira plan panggilan dengan nilai RM15 with RM15 DiGi Super Reload Social, awak akan menikmati freebies worth RM75 on top of awak punya RM15 credit!! Awak akan dapat menikmati:
Free 250 DiGi SMS, Free 100 DiGi MMS dan Free 100 SMS Facebook & Twitter.

• To activate Facebook SMS, text FB to 2325
• To activate Twitter SMS, text TW to 2898
• Receive Mobile Alerts for only RM1/week

more details about DiGi Super Reload Youth SS at HERE

*KATA HATI: Terima Kasih Nuffnang sebab first time bagi BE kat blog ni setelah setahun berdaftar di bawah Nuffnang..bukan satu, tapi tiga sekaligus Nuffnang bagi BE iaitu Proton Exora (BM) LB, DiGi Super Reload Youth SS dan Jigocity (June) SS..thanks a lot Nuffnang!!!Sebagai balasan, harus promote BE yg menempel kat sini hehe

Comments

sarah mohamad said…
wah!!! dapat 3 sekaligus. meriah giler kat sini :D

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …