Skip to main content

Doodle with Hijab: A guide to proper hijab for ladies by OSM !!



*KATA HATI: Sebaik-baik perhiasan adalah wanita solehah. Urmm, program USTAZAH PILIHAN lah pulak nanti kan? Oh yeaa, kagum dengan website OwhSoMuslim. Cara dakwahnya yang menarik dan kreatif. Penggunaan doodle berhijab yg comel.  Sumber gambar dan info di atas milik http://www.owhsomuslim.com

Comments

suha said…
memang comel (^_^)
zella y said…
ya ampunnnn...comel giler!!
smiley said…
comel...lukisan cartoon zaman kanak-kanak..hehe

regards,
Sofia Smiley
♥ solehah ♥ said…
kiut2 semua ya kak..hehe
d_LA said…
comeynye doodle tuh..huhu
Yeyn Mae Ri said…
nice entri nice info ;)
Bui Idzra Ryn said…
comel2 jak doodle ya eh..ktk pun kah molah..?btw..thanks 4 sharing
wahida said…
cutenya kartun2 tu...
GaRy™ said…
bagus la cara pendekatan camni... boleh tunjuk kat anak2... jadi menarik gak untuk yang dah besar panjang untuk baca...
hehe~.. nice entri..
[sutera kasih] said…
@smiley: aaahhh..betul tuu..tp skrg org dewasa pun suka melukis :P
[sutera kasih] said…
@♥ solehah ♥: yala tek solehah..bila nk lukis utk kmk ?hehe
[sutera kasih] said…
@d_LA: sangat comel, tu la sy share :)
[sutera kasih] said…
@Bui Idzra Ryn: eh sik lah kak bui..sik kmk pandey molah bnda2 ya..huhu kmk share dari website di atas nun..
[sutera kasih] said…
@GaRy™: yes gary..so spread it !! :)
tomatokering :) said…
chomellllllllllllllllllllllllllll ^^
Ardini Humaira said…
comel! wahhh bagus ada web cemni :)
Redbloodsnow said…
cute² jak doodle ya. suka mek diat, yan :)
J.Syazwana said…
semoga satu hari nanti saya boleh jadi seperti ini
:')
.m y z. said…
comelnya doodle muslimah ni :) seindah hiasan adalah wanita solehah.
[sutera kasih] said…
@Ardini Humaira: yup..bagus web tu dini :)
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: yala tekk..tp syg web ya mcm sik aktif gik dh, mun sik, pat mtk tlg buatkan doodle kiut cmya huhu
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana: Insya Allah dear..berdoa k? Jgnlah rasa sedih kalo blum mampu jd mcm dlm gmbr tu, take your time..jgn berubah scra drastik, lagi bgs berubah secara perlahan2 tapi istiqamah, insya Allah :)
[sutera kasih] said…
@.m y z.: comel kan?hehe betul2 :P
NuSaNa NoSa 91 said…
cantik la doodle2 ni.. geram tengok.. ^_^
[sutera kasih] said…
@NuSaNa NoSa 91: hehe aahhh..sy pun geram..ada byk lagi doodle comel kt web tu
cik pip said…
lawa ye....
nak share at my entri boleh tak???

http://sepitsini.blogspot.com/2011/06/ko-siapa-ha.html
cik pip said…
hai..nak doodle nak post dekt blog..blh???

http://sepitsini.blogspot.com/2011/06/ko-siapa-ha.html
[sutera kasih] said…
@cik pip: boleh2..share je k..sy pun share dr web tu :)
[sutera kasih] said…
@cik pip: boleh2..post je k, tp jgn lupa sertakan empunya doodle tu ----> owhsomemuslim.com

kongsi je utk kebaikan bersama :)
nur hakimah said…
doodle ni sgt cute..!!!!nk share doodle ni untuk wt header leh kan??

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …