Skip to main content

"CONTEST DESIGN T-SHIRT EMPAYAR BINTANG TIGA"

Salam comel my readers :)
Jom join contest yang dianjurkan oleh Mirul dan Solehah dalam blog Empayar Bintang Tiga. Hadiah menarik tau HEHE. So jangan lupa VOTE my simple design (^___^)
Syarat penyertaan:
  • Follow lah blog empayar bintang tiga nie..snang nak tau pengumuman atau update ape2 (nak follow blog mirul n solehah skali pn x pe ). DONE
  • Ape yang perlu korang buat? korang design ikut kreativiti korang masing2... design 2 korang perlu buat berdasarkan ape yang korang pham tentang blog nie...yang penting ori dari korang..no google2 ok... kalau nk google2 jgk ok..tpi kne edit btol2 la yer :) letak design korang...dalam entry korang tu...pas 2..kiteorang akan letak kat wall facebook EBT..(untuk ke fb ebt ..tgk button kat atas yer ) pemenang akan dipilih mengikut like yang paling banyak :) DONE
  • Tinggalkan link korang skali ye. DONE

Inilah design simple saya untuk T-shirt Empayar Bintang Tiga,
tiba-tiba ada menyelit nama kan, manatau terpilih, syok jugak ada T-shirt nama sendiri :P
Tarik tutup penyertaan: 22 Julai 2011

Comments

[sutera kasih] said…
@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫: smart ka?simple ja tu..like la nnti :P
Hans said…
asal dia letak bintang 3
nama panas tu skrg
ekekekkeek

Kisah Joyah Dan Bedah
smiley said…
cool~~

tapi sofia tak reti la bab2 design nih...

regards,
sofia smiley
Redbloodsnow said…
menarik tok. once mek free...mek nk join kelak eh..hehe
pCL n mmD said…
semoga berjaya jd designer....dpt hadiah leh kita share2 ek !!
[sutera kasih] said…
@Hans: saya pun xtau..tya owner blog tu hehe..

dh baca kisah joyah bedah tu, kelakar hahaha
[sutera kasih] said…
@smiley: thanks kak...sy pun xreti sgt, tu yg letak design nama & kotak2..nk letak object, xreti hehe
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: join lah kak..ktk terer juak edit2 gmbr nk hehe
Raji and Yeen said…
woahhh ak nak skali
letakkan nama ak kt blakang boleh tak? biar nama kita dua ada ok? lol
[sutera kasih] said…
@Raji and Yeen: okey je, ko join la contest ni, aku rasa design ko msti lg gempak, sbb ko hebat buat doodle hehe jap2, ni Raji ke Yeen? :P
NuSaNa NoSa 91 said…
simple je.. tp cantik~ ^_^
Ardini Humaira said…
dni teringin nak ada baju gambo muka sniri hehehe :D
[sutera kasih] said…
@Ardini Humaira: sy pun..hehe mesti bes kan :P

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …