Skip to main content

Buku Dalam Mihrab Cinta, Syahadah Gadis Ateis & Benarkah Iskandar bukan Zulkarnain?.


Salam cinta semua my readers :)
Siapa di sini punya tabiat yang sama macam saya? Saya tak boleh nampak kedai buku especially Popular Bookstore or MPH. Tangan mesti gatal nak beli buku walaupun duit dalam dompet seciput, saya sanggup cari buku yang harganya mencukupi duit dlm dompet haha. Bulan ni baru beli tiga buku macam yg dalam gambar tu, Dalam Mihrab Cinta, Syahadah Gadis Ateis dan Benarkah Iskandar bukan Zulkarnain?. Tertarik dengan ulasan blog Hans, terus semangat pergi cari buku DMC dan SGA tu hehe.

Actually, saya nak beli buku Murabbi Cinta (Saiful Islam), tapi masa tu duit betul-betul tak cukup. Nampak sungguh kepokaian penganggur HAHA. So saya batalkan niat dan bersabar. Kalau ada jodoh, tak ke mana punya, kan? Hope nanti dapat jumpa semula buku tu dan buku Bogel Menuju Tuhan kat bookstore. Habis baca buku-buku ni, saya buat review untuk korang ok? (^___^)

Comments

Redbloodsnow said…
pinjammmmmmm..hehe :P
Amni said…
Dear, fav kita sama.. kamek paling suka kang abid ngan saiful islam.. nang almari kamek mesti ada setiap buku ayng sidak keluarkan.. hiks...

dear,
kamek nak mintak tolong.. camne nak molah related post application nak kedak kitak ya ooo? kamek nang slow sikit baba2 kedak ya.. hiks.. mintak tolong kitak ator k kamek boleh? huhuhu...
wahida said…
ramai yg kata dlm mihrab cinta tu best...

dah lama tak baca novel sejak dah beranak pinak ni...huhu...
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: boleh bah kak, tggu kmk plg sinun hehe
[sutera kasih] said…
@Amni: hehe best owhh baca buku islamik..so ktk byk koleksi la tok?bestnya !!kmk baruk mupok2 ngumpol hehe

ok dear, cek inbox fb ktk :)
[sutera kasih] said…
@wahida: yeahh..sbb ramai yg kata best lah sy beli buku ni kak hehe

xpa, if ada msa lapang, akak baca la :)
Far8 budak baik said…
waaaa..kau mmg suka membace kn
dasyat lahh..
aku penah gak dulu
nk jadi ulat buku..
tapi ulat bulu je lebih..
hahahaha
Sunah Sakura said…
hehehe... saya pun suke gak beli buku! macam awak lah, takleh tengok kedai buku... erk!
xpernah beli pon , pinjam berjuta kali penah . nak bace skali je kan , dpd aku beli buku baek g mncekik , kehkeh
Hans said…
selamat membaca
insyaallah buku2 anda beli tu pasti berguna
:-)

Wanita Sensitif Kan? Setuju Tak?
sarah mohamad said…
okay :D kalau best saya pun nak beli jugaaak. hehe
[sutera kasih] said…
@Far8 budak baik: yup..suka tp baca sblm tido je hahaha :P
[sutera kasih] said…
@Sunah Sakura: ehh sama hehe pantang jmpa kedai buku :P
[sutera kasih] said…
@EkaBukanMakcikKau: hehe..sy suka beli sndiri sbgai koleksi..
[sutera kasih] said…
@Hans: InsyaAllah..kalau ada buku bagus lg, hans review k :)
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad: best sarah..sarah beli lah :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …