Skip to main content

balas komen & kunjungan awak :)

sumber: fanpage seth tan

Salam rindu semua my readers :)
Maaflah hampir seminggu lebih tak update dan lambat reply komen awak awak awak semua. Minggu lepas pergi bercuti, bila dah pulang rumah, cek laptop, tak boleh nak guna..windows problem. So terpaksalah masuk hospital huhu. Bila dah keluar hospital, my lappy sangat sangat sangatlah bersih..lagu, video, games, movie, gambar, assignment dulu-dulu, photoscape, adobe photoshop, software penting semua dah hilang...dapat bayang  perasaan saya tak?

So saya nak tidur dulu yerkk..saya dah reply semua komen awak awak awak, dah settle membalas kunjungan, dah settle update link blog untuk di autopublish kat SINI. if terlepas pandang tu , saya minta maaf yekk, esok saya sambung lagi hehe

*KATA HATI: ramai tengah demam angau dengan nora elena seth tan ekkk? seth tan sweet romantika..auwwww !!! :D

Comments

sarah mohamad said…
nora elena dah habis laaa! tapi memang happy ending :D
Amni said…
heee.... thank u... =) nang kitak blogger yang setia.. jarang ada blogger yang banyak follower rajin macam kitak.. dah la friendly.. nang rajin.. kmk follower nakciput ya pun sik terkabey aie...
Aik... tak sangka plak Seth Tan yg punye blog ni hehehe... :)
HonEyBuNNy said…
oh..patut la sutera jarang update..

ila tertanya jugak dalam hati...hehe..

habis sudah nora elena....best2...;-)
HonEyBuNNy said…
oh..patut la sutera jarang update..

ila tertanya jugak dalam hati...hehe..

habis sudah nora elena....best2...;-)
[sutera kasih] said…
@Anisa Hang Tuah: rindu nk terjah blog awak semua :) akan saya tebus lepas ni hehe
[sutera kasih] said…
@sarah mohamad: yup..semangat ddk dpn tv semalam nk tgk ending..hehe sweet gilerrr seth tan !
[sutera kasih] said…
@Amni: hehe lom gik abis kmk balas kunjungan tok amni..kotak followers lom gik kmk cek..baruk balas kunjungan di kotak komen hehe insyaAllah selagik kmk sik busy, dptlah jengok semua, tp mun dh busy, terpksa kelak kmk off jak kotak komen hehe
[sutera kasih] said…
@wa khairul onggon: hehe seth tan la sangat punya blog..pinjam gambo jekk hehe
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: wahhhh ila pun tercari2 ekk..rindu la tu hehe thanks cz ingat kt saya :)
yup, habis suda nora elena !! sgt bestt :)
J.Syazwana said…
akhirnya habes jugak nora elena. naseb baik hepy ending :)
ASaDa RyutaRo said…
sadis sungguh. tak simpan langsung back up ke? isk.. isk..

selamat kembali :D
M Fizan said…
huhu..rajinnya..sangat suka blogger macam nie..:D

keep blogging~
singgah menyinggah ye Suterakasih.
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana: yup finally ceta tu dh hbis hehe..jiwa kacau tu tgk ceta tu haha
[sutera kasih] said…
@ASaDa RyutaRo: tau xpa..sadis kan..tak sgka jgk windows nk rosak..jd x back up huhu

thanks yawww!! :P
[sutera kasih] said…
@M Fizan: insyaAllah selagi ada kesempatan, mmg luangkan masa utk rakan blogger :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …