Skip to main content

Artis Youtube boleh berjaya? | Maddi Jane


Salam petang khamis yang ceria my readers :)
Amboiiii...tau lerr awak awak awak baru lepas lunch kan? Mata pun kuyu la tu kekenyangan, malas la tu nak buat kerja hehe. Selamat berpuasa kepada yg berpuasa sunat atau puasa ganti..ke ada yg tak ganti puasa lagi? Ganti cepat. Erm, untuk menyegarkan mata, jom dengar #retisyoutube ni nyanyi. Boleh tahan jugak suara budak ni. Dah lah comel. Sebelum ni yang saya tahu artis youtube yang dah berjaya, antaranya Justin Bieber, Yuna, Zee Avi dan Melda Ahmad (Gadis Semasa Sunsilk). Itu saja yang saya kenal hehe. Ramai jugak yg mencuba nasib menyerlahkan bakat di ruang Youtube, itu terpulang kepada rezeki masing-masing lah kalau ada komposer atau syarikat rakaman nak ambil jadi artis. My readers kat sini ada yg #retisyoutube jugak ke?HEHE.

Info tentang Maddi Jane (Info about Maddi Jane):
  • Maddi Jane is YouTube's newest singer, songwriter, recording artist posting original songs & covers made popular by Paramore, Fly Leaf, Avril Lavigne etc.
  • Maddi Jane adalah seorang penyanyi baru di Youtube (artis Youtube).
  • Maddi Jane baru berusia sekitar 11 tahun, berasal dari Chicago.
  • Maddi Jane seorang gadis muda berbakat dalam penulisan lirik lagu.
  • Website rasmi Maddi Jane (Official Website Maddi Jane): http://www.maddijane.com/

Koleksi video nyanyian Maddi Jane:

*KATA HATI: Semakin ramai penyanyi di muka bumi..

Comments

Zura said…
nk buat lagu pastu nyanyi dlm u tubelah..haha..confirm u tube bungkus...suara xsedap...
EyanaNoorAzlan said…
suara nang best gilak...byk dh d upload..haha
meaw said…
honestly,maddi jane has a talented ! enjoy when hear all song that's girl <3
Shawn Razaleigh said…
semua nak jadi penynyi siapa nak jadi perdana menteri..haihhh



follow u
jarang2 buka Yuotube..sekadar mengenali mereka yg dah terkenal...tu pon xtahu asal mereka dari Youtube...
Fathiah Hamim said…
maddi neh suara dia superb kott
wahida said…
balik nnt boleh dgr, kat opis tak leh bukak utube...
emeera asnary said…
ewah ewahhh, maddi jane gituuu, mang dak praktikum saya yg laki sorang tu taksob gilee vavi nga budak nyh ! hehe
[sutera kasih] said…
@Zura:apakata kak zura try dulu hehe
[sutera kasih] said…
@EyanaNoorAzlan: yala tek..sora mantap wooo hehe
[sutera kasih] said…
@meaw: yup..betul tu.berbakat ini budak hehe
[sutera kasih] said…
@Shawn Razaleigh: hehe awak lah bakal pengganti pemimpin negara hehe
[sutera kasih] said…
@[p@kcikLie] : [ mamaDiana]: saya pun jarang buka, buka bila dh tahu dr info2 d laman web ehehe
[sutera kasih] said…
@Fathiah Hamim: even umur muda tp suara lantang..
[sutera kasih] said…
@wahida: okey kak wahida, nnti dgrlah kt rmh k..
[sutera kasih] said…
@emeera asnary: yeke?bdk tu comel, sore lagi mantap hehe sbb tu la dia taksob gila vavi hehe
Redbloodsnow said…
jgn main-main. artis youtube nk boleh berjaya. buktinya justin bieber ya...hehehehe
[sutera kasih] said…
yala tekk..byk dh bah artis lahir dr youtube..sidak mostly sgt2 berbakat..ya kmk kagum hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …