Skip to main content

X-MEN First Class [Sinopsis.Trailer.Video.Watak]


Siapa peminat filem-filem super hero Marvel Comics X-MEN kat sini? Sila angkat dagu!!!hehe woahhh minat sangat tengok siri X-men sebab suka tengok cerita aksi dan ada kuasa luar biasa walaupun nampak tak logik, tapi tergamam masa menonton yawww. Filem X-Men pertama (2000), X-Men 2 (2003), X-Men 3: The Last Stand (2006), X-Men Origin: Wolverine (2009) dan minggu depan (2 Jun 2011) filem the latest X-Men: First Class bakal menggegar pawagam seluruh dunia. Sekarang ni mostly ramai tengah demam Nur Kasih The Movie, kan? Saya tak tengok lagi sebab tiada kesempatan nak pergi panggung wayang, al-maklumlah kat pekan tempat tinggal saya ni tiada panggung wayang, so kalau nak tengok, kena pergi bandar. Dahlah filem tu eksklusif di pawagam SAHAJA. Tapi X-Men First Class ni harap cepat² ada DVD nanti (filem bukan tempatan takpa beli DVD hihi), boleh beli tengok kat rumah ahakss. So, check it out details about X-MEN: FIRST CLASS film, just double click the links and go direct to the website:

1.SYNOPSIS X-MEN FIRST CLASS FILM


  • Professor X: Charles Xavier
  • Magneto: Erik Lehnsherr
  • Angel: Angel Salvadore
  • Azazel
  • Beast: Hank McCoy
  • Havok: Alex Summers
  • Riptide: Janos Questad
  • Mystique: Raven Darkholme
  • Emma Frost
  • Darwin: Aemando Munoz
  • Sebastian Shaw
  • Dr. Moira MacTaggert
  • The man in black
  • Banshee: Sean Cassidy
  • Video Banshee click HERE
  • Video Mystique click HERE
  • Video Beast click HERE
For details about X-men First Class film, click HERE

*KATA HATI: Tengah tunggu Cicakman 3D dari KRU hehe.

Comments

AmirFX said…
Aaa.. SIk sabar juak nak nunggunya kuar.. Mok donlod kelak.. haha..
sarah mohamad said…
nak tengooook! citer ni best!
[sutera kasih] said…
@AmirFX: samalah, sik sabar juak..share kelak link donlot ehhh hehe
Hans said…
nanti ekau tgok jangan lupa buat review
:-)

Review Filem Karak Disini
[sutera kasih] said…
@Hans: insyaAllah, kalo sy dh tgk yerr :)
dah lame xdtg sinih . rindu pulak . memeg dah lame lah x singgah n x nmpk sis hehe . btw sisi kene tag tau . klu sudiii tag lah ye . Hehe .
http://atienabern.blogspot.com/2011/05/contest-blog-paling-comel.html
Zura said…
mmula terase xcited nk tgk nur kasih...tp bile dh th endingnye mcm kureng plak..:)
HonEyBuNNy said…
kanda pasti suka cerita neh...

ila layan jer apa yg dia nak tgk..hehe...

kena tungu neh cicakman 3D..;-)
[sutera kasih] said…
@a t i E n a b E r n !: aahh..lama tak nmpk atien huhu..thanks dear for th tag :)
[sutera kasih] said…
@Zura: kalo akak dh ckp kureng ending tu, tak smgt dh sy nk tgk hehe
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: lelaki layan citer ni ila hehe saya pun layan :P

ada x cicakman 3D nnti?hihi
flyz said…
Tp nape storm xde ekk?
tomatokering :) said…
err tak minat sgt .. tapi penah gak tgk.. best .. hehe
Redbloodsnow said…
EEE BEST! mek maok diat la kelak :D
Sunah Mohammad said…
aha..semalam nampak gak poster dia besar gedabak kat giant.. hehehe...
Minattt gilakkk dgn X-men. Sik sabar mok nangga cita tok..
[sutera kasih] said…
@flyz: aaahh..storm xda..smua tu pelakon baru huhu byk watak baru gak..
[sutera kasih] said…
@tomatokering :): ceta ni best..aksi n fiksyen hihi
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: hehe ktk diat lah ngn tunang ktk :)
[sutera kasih] said…
@Sunah Mohammad: iya?giant sini xda plak poster cite tu hehe
[sutera kasih] said…
@L@dyKichiMachiko: yup..sik lamak gik yaa..next week :)
Shamsuddin Amin said…
ak mmg suke x-men ni...
ak tringin nak tgok... huhu
[sutera kasih] said…
@Shamsuddin Amin: xprnh tgk ka?satu pun?nahh..bgus ko tgk yg latest ni..hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …