Skip to main content

Tanpamu tanpamu ku sepi...(Pemilik Hati-6ixthSense)

tengah syok layan drama Keranamu Laila..
tiba2 keluar lagu ni..bestla pulakkk!!!


video klip lagu Pemilik Hati (Tanpa 2) Sixth Sense
sumber: Youtube
Di hatiku ini sunyi sunyi
Di jiwaku ini hampa hampa
Hidup ini kosong kosong
Hati ini sunyi sunyi

Chorus
Tanpamu tanpamu ku sepi
Tanpamu tanpamu ku sunyi
Tanpamu tanpamu ku sepi
Tanpamu tanpamu ku sunyi

Engkau jiwaku
Hidupku hatiku

Ulang Chorus 2X

Engkau nafasku
Darahku nadiku



*KATA HATI: tanpamu..tanpamu..ku sunyi :'(

Comments

J.Syazwana said…
cerita keranamu laila tuh best.
hehe
HonEyBuNNy said…
ila selalu gak layan lagu neh...

best...

sunyi ja tanpa si dia...xmoo dia hilang..hehe
deAnza-wAnda said…
yea!!! my fav band!!
[sutera kasih] said…
@meniti senja: laen mcm ekk?hehe nokomen :P
[sutera kasih] said…
@J.syazwana: yup best..menjadik giler si laila tu jadik tak sopan..dh la cantek
[sutera kasih] said…
@honeybunny: lagu ni best..simple short lyrics but sweet ! :)
[sutera kasih] said…
@wanda: yup..suka sixth sense jgkk !
r-5 said…
huhu, biasalah persaan tu datang an pergi tapi yang pasti memori yang terhasil daripada hati sangat sukar dilupai dan lukanya sangat sukar diubati~ :)
hans said…
lagu diorang memang best2
[sutera kasih] said…
@r-5: yup, betul tu..hati kita kdg2 happy kdg2 tak..hati yg dilukai boleh memaafkan tp sukar diubati, cewahhh :P
[sutera kasih] said…
@hans: yup..lagu dorg xda yg tak best huhu
r-5 said…
huhu, sangatlah benar kata-katamu, hati klu sakit n tak diubati lama-lama boleh jd cirrhosis. hahaha. Opps silap~ itu bab sakit hati yang len. =.=' huhuhu~
[sutera kasih] said…
@r-5: cirrhosis tu pe pulak???hehe
♥ solehah ♥ said…
kmk suka lagu tk..hehe :)
[sutera kasih] said…
@solehah: best owhhh :')
Ashraf said…
dah follow :D
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
[sutera kasih] said…
@ashraf: yeke dh follow, tak nmpk pun hihi thanks yeaa :)
nik rosmawati said…
semua lagu Sixth Sense nyannyi best kan.
[sutera kasih] said…
@nik rosmawati: yup..smua lagu dorg best, mostly drama tv3 suka guna lagu dorg cz best
salam singgah dari pCL...suka jugak layan lagu ni...tp xpenah hafal lirik..huhuu

PCL NAK TAU je..ada Efek ke tak !
[sutera kasih] said…
@[p@kcikLie] : [ mamaDiana]: saya pun tak pernah hafal lirik kalo minat lagu2 ni hehe
amranaiman said…
tanpaaaa..muuu :D
amranaiman said…
singgah nyanyi :P

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …