Skip to main content

sesi pengetahuan am sambil² mendoakan pemilik blog

nilai-nilai 1 Malaysia
YAB Dato' Sri Hj. Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak
[Perdana Menteri merangkap Menteri Kewangan]

YAB Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin bin Mohd Yassin
[Timbalan Perdana Menteri merangkap Menteri Pelajaran]

YB Senator Tan Sri Dr. Koh Tsu Koon
[Menteri di Jabatan Perdana Menteri]

YB Tan Sri Bernard Giluk Dompok
[Menteri Perusahaan Perladangan dan Komoditi]

YB Dato' Seri Mohamed Nazri bin Abdul Aziz
[Menteri di Jabatan Perdana Menteri]

YB Dato' Seri Hishammuddin bin Tun Hussein
[Menteri Dalam Negeri]

YB Datuk Seri Utama Dr. Rais bin Yatim
[Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan]

YB Tan Sri Nor Mohamen bin Yakcop
[Menteri di Jabatan Perdana Menteri]

YB Dato' Sri Peter Chin Fah Kui
[Menteri Tenaga, Teknologi Hijau dan Air]

YB Dato' Seri Hj. Mohd Shafie bin Haji Apdal
[Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah]

YB Dato' Seri Mohamed Khaled bin Nordin
[Menteri Pengajian Tinggi]

YB Dato' Sri Mustapa bin Mohamed
[Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri]

YB Datuk Seri Dr. Maximus Johnity Ongkili
[Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi]

YB Dato' Sri Douglas Unggah Embas
[Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar]

YB Dato' Sri Dr Ng Yen Yen
[Menteri Pelancongan]

YB Datuk Seri Haji Noh bin Omar
[Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani]

YB Dato' Seri Dr Ahmad Zahid bin Hamidi
[Menteri Pertahanan]

YB Dato' Shaziman bin Abu Mansor
[Menteri Kerja Raya]

YB Dato' Sri Liow Tiong Lai
[Menteri Kesihatan]

YB Dato' Sri Ahmad Shabery Cheek
[Menteri Belia dan Sukan]

YB Datuk Dr S. Subramaniam
[Menteri Sumber Manusia]

YB Dato' Sri Ismail Sabri bin Yaakob
[Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan]

YB Dato' Seri Haji Ahmad Husni bin Mohamad Hanadzlah
[Menteri Kewangan II]

YB Dato' Seri Kong Cho Ha
[Menteri Pengangkutan]

YB Senator Dato' Seri Shahrizat Abdul Jalil
[Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat]

YB Dato' Sri Anifah bin Hj Aman
[Menteri Luar Negeri]

YB Senator Dato' Raja Nong Chik bin Dato' Raja Zainal Abidin
[Menteri Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar]

YB Senator Mejar Jeneral Dato' Seri Jamil Khir bin Baharom
[Menteri di Jabatan Perdana Menteri]

YB Senator Dato' Sri Idris Jala
[Menteri di Jabatan Perdana Menteri]

YB Dato' Wira Chor Chee Heung
[Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan]


*KATA HATI: errkkk..abaikan entri ni kalau tak faham, kat atas tu konon2 buat research utk study sikit2 hehe okey, skrg ni sy tengah ditemuduga oleh si penemuduga..ni entri autopublish hikhikhik..so doakan sy tak tergagap-gagap menjawab soalan k!! :) *nervous siottt!!!*

Comments

cikgu fiQ said…
lawa la shoutbox 2..camne wat..heheh
bg la idea kat cini.......
kaLu sudi,foLLow2 la e
http://simpleasfiq.blogspot.com
eyana ~_* said…
wow...interview gov ^,^
[sutera kasih] said…
@cikgu fiq: thanks hehe nk sy buat tuto ke?hehe tak pun sy bg link tuto yg ajar buat tu k :)
[sutera kasih] said…
@eyana: biasa2 jak hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …