Skip to main content

saya pengguna blogspot free domain, jadi kenapalah?

sumber gambar: GOOGLE
  • hari ni, semua pengguna blogspot (free domain) termasuk saya mengeluh sebab tak dapat nak update entri baru, nak drop komen kat entri yang best² di blog yang guna blogspot pun tak boleh.
  • kesimpulannya, sementara blogger.com tengah under maintanance, blogger pengguna blogspot yang free tu pun ambil masa yang terluang tu untuk blogwalking hehe
  • sambil² tinggalkan jejak di shoutmix atau di chatbox (siapa yang takda chatbox tu, susah nak tinggal jejak di kala masalah sebegini) dan follow blog kesukaan masing²..aktiviti yang menyeronokkan sambil² melawat blogger² yang tak 'sombong'..i like hehe
  • walaupun ada yang sedih sebab entri hilang, komen pun hilang (blog saya lah tu huhu), certain gadget hilang, template blog kucar kacir dan sewaktu dengannya, tapi blogger pengguna blogspot yang free ni tetap masih mampu tersenyum dan meng'update' entri baru hehe

sebab apa saya highlight blogger pengguna blogspot yang free?
sebab tadi tiba² rasa nak jentik telinga sorang blogger ni berkata-kata..siapa? adalah..mana boleh gitau HAHA..okeylah, tak tau nak cakap apa dah..SELAMAT MALAM hehe

*KATA HATI: yeahh..akhirnya Amir MaharajaLawak tersingkir, tapi tiba² pulak ada undi masuk..yerrrrrr...

Comments

Ashraf Jalil said…
Jambu terbaik! papepon, rse cm Jozan jek yg akan menang sbb fan dah ramai..tgk le juri cmne nnti..hehe
akhirnye tersingkir...
hehehe...
Amni said…
kamek sik lalek.. kamek mok juak merepak entri kamek ilang... grr....
shandye. said…
dua entri terkini sebelum blogger ditutup sementara utk maintenance hilang begitu sahaja.

aih....

bengang lite2 sekejap. mujur mukan entri penting sangat. huhuhu...
wafiqa said…
tu la kan, komen adik dalam blog kak pon hilang..huhu mcm blogspot restore balik benda yang sebelum ni..
actually mmg kecoh last day... apapun, ader comment2 saye yg dlm moderation hilang... tuh yg sedih... apapun, hari neh dah kembali okay, hopefully dapat berbalas komen dengan semua sahabat blogger dengan baek...insyaAllah
[sutera kasih] said…
@Ashraf Jalil: aahhh..jozan dh ada peminat dr awal lg..tp jambu n sepah pun ada kreativiti tersendiri so tdk mustahil utk juara :)
[sutera kasih] said…
@Amni: hehe ngerepak jak amni, jnji kita puas ati hihi geram juak bah lelah2 molah hilang kedak ya jak :(
[sutera kasih] said…
@shandye.: yup..komen2 pun hilang jgk huhu sabo je la..
[sutera kasih] said…
@wafiqa: tu la kak, byk komen hilang di entri yg lepas..dh siap reply lagik, hilang uwaaa...restore balik pun, tp tak semua..
[sutera kasih] said…
@nadia ar-rumaisha: yup..kecoh smpai blogger bengang dh xdpt nk update entri & bg komen huhu
HonEyBuNNy said…
fuhhh..

rindu gla nak berblog kan bila blogspot "merajok"..hehe..

ila 2 hari xbuka blog coz merajook la..malas nak tgk blog..hehe...
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: rindu nk blogging tu tolak tepi sikitlah, tp geram tak dpt nk bg komen kt entri org huhuhu
Nurnajwa said…
Tak minat Amir ><
Bigdaddyz said…
sama juga dengan ....hehe!
[sutera kasih] said…
@Nurnajwa: amir MRL comel hehe :P
Ain Zulaikha said…
tau takpe sedih je bila semua komen dah hilang, nak balas jejak pun susah .. huuhuhu tapi tak pe lah sebab boleh update yang baru.. kan?

ha ah betul tu, best kot amir keluar, sebab dia kerek lah hari tu.. mencikk
[sutera kasih] said…
@Ain Zulaikha: yup..sedihkan komen hilang :(
aahhh yg pnting dpt update new entri..hehe
betul tu, rmai sgt org nk dia keluar..arhhhhh puas ati i ! :P
diana said…
blogger yang berkata2 tu kata apa??
Farhan Zulhusmi said…
emmm...dia kata apa??
kenapa??
emmm..
farhan pon hilang jugak komen n post...;-(
[sutera kasih] said…
@diana: takdalah hehe kita sbgai pgguna yg free ni, xyahla 'bising' bila entri or apa2 hilang huhu tu yg 'panas' jekk bila dgr hihi
[sutera kasih] said…
@Farhan Zulhusmi: dah saya jwb kt atas tu hehe..urm, sama lah kita..sbr je k..insyaAllah nnti blogspot restore semula..tp ambik masa maybe
shafmechy said…
Jambu terbaik...huahaha
Zura said…
a'ah..tinggal jejak kat shout box je...

* bestkan amir terkaluat ML...hehe..suke3x..
[sutera kasih] said…
@shafmechy: hehe jambu kelakar kan..
[sutera kasih] said…
@Zura: yup, nsb baik ada shoutbox..if takda, susahla nk bls jejak huhu..
yahuuuuu rami suka amir terkeluar hehe
J.Syazwana said…
komen2 saye pon hilang.
huhuhu :(
Redbloodsnow said…
menyampah mek bila kena time tok aie.entry pun ada yg hilang :( oh ye yan, actually suma yg berlandaskan blogspot, x kisah la free domain or berbayar mun cdak menaung under blogspot...tetap juak x pat log in n update.

coz ardini pun sama juak ariya. nya nk ka domain berbayar...huhu
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: aih benaka kak?sik kmk tauk..duhal mun domain berbayar tp di bwh blogspot pun knk juak duhal..duhal tek..huhu

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …