Skip to main content

pembaca blog pun boleh dapat earn money & reward dari blog yang dilawat!!!

*new update 16/05/11: ni contoh printscreen 
kebetulan saya terjumpa tadi masa godek2 blog Kak Zie hehe*
sila klik gambar di atas untuk paparan lebih jelas, 
tak perlu right click, double click akan direct ke tab sebelah.

sekarang, Nuffnang Grapvine menawarkan bukan blogger sahaja boleh earn money and reward dari nuffnang, pembaca blog pun boleh dapat, hanya dengan berkongsi link di laman sosial facebook, twitter, dan e-mail..blogger pun boleh jugak, tak percaya?sila baca e-mail dari pihak nuffnang kat bawah ni, kalau tak faham, sila google translate hehe

Dear Nuffnanger,

Have you ever seen a Nuffnang ad running on your blog and thought, “Hey, that looks like something [insert friend’s name] would be interested in, maybe I should share this with him/her!”? Well, we have something new which might interest YOU!

Introducing the Nuffnang Grapevine, which adds a social media element to ordinary banner ads! It's a revolutionary new extension to the Nuffnang Skyscraper ad unit, which allows you to share great ads that you see on your social media platforms, such as Twitter, Facebook and others and get rewarded for sharing it! It's also a great way to reward your blog readers, because sharing of the ads is NOT limited to Nuffnangers only!

  • You can now share cool ads with your friends AND get paid for every click generated on your link
  • Your blog readers can also share ads they see on your blog, and get paid for every click generated
  • Finally, YOU too will also get paid for every click generated on a link that your blog readers have shared from a Grapevine ad on your blog!
It's a win-win-win situation! Now EVERYBODY can be a social media influencer, and get rewarded for it at the same time! :D

To try out the Grapevine for yourself and see just how easy it is to share interesting ads with your friends, head on to our blog post about the Grapevine at http://www.nuffnang.com.my/blog/2011/05/11/nuffnang-grapevine, and do visit http://www.churpchurp.com/grapevine for more information as well.

So spread the word, Nuffnangers! Get all your friends to join in the fun and get rewarded for hearing about (and spreading) something through the Grapevine :)

Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations
Nuffnang


 Tips: make sure code link yang diberi tu, simpan elok-elok okey?jangan lupa submit email, nanti susah nak redeem hehe..saya dah submit tadi and share!!! Nuffnang Grapvine tu muncul kat bawah kotak iklan nuffnang,ikut nasib korang nak jumpa sebab benda tu tak muncul selalu huhu kalau nak tahu lebih lanjut, boleh lawat website Nuffnang Grapvine :)

What?You get to save RM288 for an iPhone4 by just signing up or upgrading to
iDiGi 138? I want iPhone4!


sumber: E-mail dari Nuffnang

Comments

Zura said…
mcm2 cara boleh buat untuk dpt reward.. :)
Ain Zulaikha said…
wow!! kenapa saya tak cuba eh? huhuhu nak cuba lah..
J.Syazwana said…
macam2 cara nak dapat duit. heee
suke suke :P
HonEyBuNNy said…
thanks sutera atas info...

baru tahu...;_)
[sutera kasih] said…
@Zura: yup kak hehe ini diantaranya..tp ikut nasib nk jumpa :) saya pun sekali je jumpa..
[sutera kasih] said…
@Ain Zulaikha: cuba jgn tak cuba..bacalah info lanjut kat lmn web nuffnang grapvine tu k..tp mcm jarang2 nk jumpa tu, saya sekali je jumpa, lps tu kena rajin kempen..
shandye. said…
suka grapevine. mudah, mesra dan masyuk! hahaha...
Anis Adila Aris said…
macam-macam cara dah boleh dapat duit sekrang ni :)
[sutera kasih] said…
@J.Syazwana: macam2 cara kan skrg, nak ke tak nak jak nak dptkan hehe
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: ila, saya pun baru tau huhu
[sutera kasih] said…
@shandye.: saya baru tau pasal grapvine ni, baru tegerak hati nk join churp2 jgk, dulu malas hehe
[sutera kasih] said…
@Anis Adila Aris: yup..mcm2 dh skrg, kena rajin je :)
Bigdaddyz said…
adoi bab2 ni aku feel...hehe
Ain Zulaikha said…
kena kempen..? oooo promote link kan? ahahah mmg susah itu busy je skrg ni.. ok tak pelah cuba nasib ehhehe
[sutera kasih] said…
@Ain Zulaikha: nampaknya camtulah..hehe saya ikut mood, kalo rajin, rajinlah saya kempen hehe takpe cuba nasib je :P
Cik Ladies said…
hoho..semalam da berkali-kali dia singgah kat blog saya.. jom la singgah.. hee!

www.cikladies.com/2011/05/jom-undi-perisa-dutch-lady-akan-datang.html

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …