Skip to main content

The Official Royal Wedding, Prince William & Princess Kate photographs

Hallu semalam no 'Monday Blues', cuti kan?hehe.Happy Labour Day (1Mei). Mungkin ada yang belum tengok lagi gambar-gambar rasmi 'Potret Family' perkahwinan Prince William & Prince Kate. Mehh saya kongsikan antara gambar yg dikongsi dlm Flickr rasmi British Monarchy, The Official Royal Wedding photographs at Buckingham Palace on 29th April 2011, Picture Credit: Photograph by Hugo Burnand.

The Bride and Groom, TRH The Duke and Duchess of Cambridge in the Throne Room.

The Bride and Groom, TRH The Duke and Duchess of Cambridge in the centre with attendants, (clockwise from bottom right) The Hon.Margarita Armstrong-Jones, Miss Eliza Lopes, Miss Grace van Cutsem, Lady Louise Windsor, Master Tom Pettifer, Master William Lowther-Pinkerton,Taken in the Throne Room.

The Royal Wedding Group in the Throne Room at Buckingham Palace on 29th April 2011 with the Bride and Groom, TRH The Duke and Duchess of Cambridge in the centre. Front row (left to right): Miss Grace van Cutsem, Miss Eliza Lopes, HRH The Duke of Edinburgh, HM The Queen, The Hon. Margarita Armstrong-Jones, Lady Louise Windsor, Master William Lowther-Pinkerton. Back Row (left to right): Master Tom Pettifer, HRH The Duchess of Cornwall, HRH The Prince of Wales, HRH Prince Henry of Wales, Mr Michael Middleton, Mrs Michael Middleton, Mr James Middleton, Miss Philippa Middleton

*KATA HATI: sweet kan?dorang pun macam kita jugak nak ada bergambar bersama keluarga, cuma beza pangkat dan darjat :) terpaksa The Duke and Duchess of Cambridge ni tangguh honeymoon sebab mengutamakan komitmen & tanggungjawab kepada negara huhu so, May God bless both of you always ~


Entri terhangat minggu lepas:

Comments

Far8 budak baik said…
waaaa..aku nak kawen
nnti lebih kurang gini gakkk
kau pun nk kn??hahaha =p
eyana ~_* said…
chantek =) suka tgk, walaupun berlainan darjat n status, penerimaan yang ikhlas pasti bw bahagia..awww, love it!
[sutera kasih] said…
@far8 budak baik: hehe aku pun nk gak..sapa tak nak hihi tp rasanya tak la semewah tu..ala kadar je :P
[sutera kasih] said…
@eyana: hehe sweet kan..!!!
bila la kita mau bgini..hehehe *getek ;)
[sutera kasih] said…
@andi: bila ya?bila ko mau?hehe ntahla..ndak dpt djangka hihi
HonEyBuNNy said…
second pic tu lawa sesangat......

sukanya tengok....cantik!!
sungguh eksklusif gambar2 ini...nice!! tapi gambar pertama c kate tu nmpk TUA adeiii :P
[sutera kasih] said…
@honeybunny:lawa kan..suka jgk tgk :)
[sutera kasih] said…
@nelly: seluruh dunia tgk hehe
[sutera kasih] said…
@kak fifiey: eksklusif dr flickr hehe..nmpk tua ka?efek flash kali haha
[sutera kasih] said…
@meniti senja: yup..nice!
HonEyBuNNy said…
itu la...

ila tengah berangan2 neh...;-) nanti akwin nak pakai gaun cm tu jugak la..nak bagi kembang2 sikit bila bergambar..heheh
[sutera kasih] said…
@honeybunny: ila tgh berangan la ni kan?jgn lupa selitkan sy dlm angan2 tu jadik flower girl hehe
mykhalis said…
kemeramen diraja..mestila lawa gambanya..hehe
[sutera kasih] said…
@mykhalis: tau xpe..lens dorg smua panjang2 belaka haha
Maii Yusre said…
nak kawen jugak!! =.="
r-5 said…
huhu haraplah perkahwinn omputih ni berkekalan.. lebih baik dari bradpitt n angelina jolie tak kahwin pon tapi dah ade anak setidur~ gila!~ haha :)
[sutera kasih] said…
@maii yusre: kawenla hehe
[sutera kasih] said…
@r-5: harap2lah..eh, dorg bedua tu lain kes hehe
nik rosmawati said…
first pic tu lawa sgt2.
[sutera kasih] said…
@nik: yup..lawa kan..second tu pn lawa..
Redbloodsnow said…
KALAUUUU LAH mek yg jd kate mildletton ya..nk kah best ow. lalu convert ke islam william..haha :P

ceaa.berangan.
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: yala tek kak, mun jak ktk berjaya menambat hati will, tunang ktk??hehe

* kita doakan semoga mereka diberikan hidayah Allah :)

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …