Skip to main content

Ku sedar ku tak seberapa jika dibanding mereka


*sumber: youtube*

Lirik lagu KISAH DONGENG [STACY]
Lirik/Lagu: Edry Abdul Halim (Edry KRU)


Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini

Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini

Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja

Free download MP3 Kisah Dongeng-Stacy
Free download video Kisah Dongeng-Stacy
*KATA HATI: rindu banget..macam mana nak start ehh? (T__T) [sentap bila dengar lagu ni, okey mood jiwang tengah malam buta, sekian ahakss]

Comments

[sutera kasih] said…
yann:me too.... lagu tok best...
Redbloodsnow said…
eee..mek nk download lok eh. mek suka dgn lagu² stacy. kompom kck lagu tok...hehe
d_LA said…
lagu rupanya..hehe..sedih tol tajuk lagu ni..huhu
Amni said…
kmk ada dengar... macam 1st time jak mek dengar stacy bak lagu slow.. heheh... tapi sik menghayati gilak...=P
HonEyBuNNy said…
best la lagu neh....

ila suka2...

ku sedar sapa diri neh..heheh
hohohoho mood sedang jiwa-jiwa lah neh eh.....hikhikhik tetttt...
[sutera kasih] said…
@[sutera kasih: AMY] aku pkir aku dirikpun komen, kau duhal amy haha
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: lagu stacy best2!!!soranya unik owh kakkk
[sutera kasih] said…
@d_LA: tajuk lagu kisah dongeng..hehe lagu ni touching2 ckett uhukss
[sutera kasih] said…
@Amni: aok2, jarangnya mbak lagu slow..dgr ktk lagunya..
[sutera kasih] said…
@HonEyBuNNy: ku sedar jgk sapa diri ini hihi
[sutera kasih] said…
@nadia ar-rumaisha: JK smlm hehe xdalah..lagu ni best tu yg jiwa2 cket :P
AmirFX said…
Jiwang ehhss.. haha..
nik rosmawati said…
suka sgt lagu ni.kena ngan suara stacy kan :)
[sutera kasih] said…
@AmirFX: sikdalah jiwang..JK jak haha
[sutera kasih] said…
@nik rosmawati: yup..sedapkan suara stacy..lirik lagu ni pun bermakna hehe
The Towel Ninja said…
lah.ingat lagu rancak2.hahaha
[sutera kasih] said…
@The Towel Ninja: biasa stacy nyanyi lagu rancak kan hehe

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …