Skip to main content

Koleksi Video Maharaja Lawak Minggu 9

*sumber poster maharaja lawak: carian google*

Siapa peminat setia Maharaja Lawak (ML), sila letak tangan di bahu, mata pandang ke atas. Bagus², kita boleh geng hehe. Urmm, persembahan minggu ni, semua peserta boleh tahanlah (tak pernah² nak buat entri pasal Maharaja Lawak). Persembahan ML minggu ni menggandingkan peserta-peserta dengan otai-otai pelawak di Malaysia antaranya Bell Ngasri, Sharifah Shahirah, Kencana Dewi, AR Badul, dan Acong Sweetchild. Minggu ke 9 ni saya paling suka tengok Jambu dan sudah semestinya Jozan, korang pulak? Jambu memang unik setiap minggu mesti ada kelainan, yang penting kelakar hehe. Malam ni Jambu buat lawak yang berbeza dengan peserta yang lain, i like.'Apapun tak boleh' haha!! Memang kelakarlah, kalau tak percaya, klik dan tengoklah video kat bawah dan nilai sendiri :D

VIDEO MAHARAJA LAWAK MINGGU 9:

*sumber video: youtube*

Owh yaa, kumpulan Balas terkeluar minggu 9. Apapun, Balas pun best jugak cuma minggu ni dorang kureng sikit huhu persembahan Balas minggu 8 best, sangat² enjoy hehe. So kita tunggu Minggu Final Maharaja Lawak Musim Pertama, kalau tak silap tiga minggu dari sekarang..yippi !! :) Saya suka baca blog INI sebab dia selalu share review dan ulasan tentang filem. Ulasan dia tentang ML minggu ke-9 pun menarik, kalau nak baca ulasan dia, boleh tengok kat SINI (^__^)

*KATA HATI: Tak sabar tengok persembahan Azri AF9 esok..Luar Biasa!!! :)

Comments

d_LA said…
Dla suka sepah sbb ada kemelayuan dlm setiap show dorang..tp suke gak ngan jambu n jozan..mmg lawak thp gaban..hahaha..
Balas oke ekceli tp bell tu bkn pelawak so jd cam x best je bila dorang jmput bell kan..
[sutera kasih] said…
@d_LA: betul2..sepah pun ada keunikan tersendiri, tmbhan plak, dorg dh ada rncgn drama sndiri kan, pglmn tu ada dh..jozan pun sama gak, dh ada peminat dr awal lagi..jambu memang kelakar gilerrr hehe
Redbloodsnow said…
mek dh give up dh diat maharaja lawak kat youtube,...line asyik slow jak. mala buffering :(
[sutera kasih] said…
@Redbloodsnow: pksa ktk tunggu line laju lah kak huhu kmk dpt ngga psl ada channel warna..

Popular posts from this blog

TIPS RUNCINGKAN DAGU DAN KURUSKAN PIPI DENGAN MUDAH

Bentuk-bentuk muka sumber: Google Image
PIPI DAN DAGU. Kedua-duanya saling berkaitan dan selalu menjadi masalah utama kepada wanita. Saya pun mengalaminya haha. Kita ni kan para wanita, memang paling pantang bila orang tegur bahagian pipi dan double chin iaitu bawah dagu kita. Betul tak? Jangan tipu jangan bohong. Biasalah, kita semua ni mahu sentiasa cantik dan indah di pandangan mata manusia lain terutamanya di mata orang yang kita sayang, lagi-lagi bagi yang sudah berkahwin mestilah nak sedapkan mata suami masing-masing. Kalau ada 'boyfriend belum sah taraf' (bukan suami sah) dah memandai tegur kau tu gemuk atau perut buncit atau pipi tembam dan sewaktu dengannya, janganlah kecil hati sangat. Maksudnya, dia belum dapat nak terima kau seadanya, kau suruh saja dia cari perempuan cantik sempurna yang boleh 'kenyangkan' mata dia haha. Rileks lah, ingat janji Allah Taala, setiap kita punya jodoh yang baik dan boleh terima kau seadanya. Oyeahhh ! Nak cerita pasal tips pipi …